Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна 08.03.2009:)
Collapse
X
-
-
на всичкото отгоре не можаха да изпият половин каса туборг и кока кола. Иначе доста хора имаше. Сега остава сам с Мери и Силвето (жена ми и бебо) да доизпивам половин каса бира.... добре че имам тренинг.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от life style Покажи съобщениетцтц КРИС, май почнахме да подръжаваме на някой хора, със фиатски модел хахахахаха , ахх само да те видя ше те понатропам стабилно !“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Браво мноооо хора бе,при нас беше мъртвило
П.С.Викице,аз така и не съм виждал май твойта коладай некоя снимка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБраво мноооо хора бе,при нас беше мъртвило
П.С.Викице,аз така и не съм виждал май твойта коладай некоя снимка
В5430РА е нейнатаAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Мерсии за съпорта
Като сложа новите 'жанти ще я наснимам специално!
Трябват ми нови гуми за новите 'жанти обаче...много ги заслужавамВече се спрях на три модела..само
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеМаврутчо,що си 'толко кисел бе кака....
не сък кисел, просто го базикам
Comment
-
А,добре сорка,не съм доразбрала,пък и го заплаших с нож,за да се снима
ама я какъв е 'убавец до червената каляска“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
Comment
Comment