Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна 31.05.2009 г:).
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеевала на най-сериозните_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеевала на най-сериозните
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениенда, а по-сериозните да вземат и да се засрамят - откога не са се вясвали..._______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеАз теб отдавна не съм те виждал на сбирка. И тоя път пак те нямаше
Comment
-
ееее и ние бяхме там, и най малката алфистка също въртя гуми на паркинга.... е верно даваше газ от бебешкото столче на задната седалка, но пък на татко и толкова му трябва да запали фитила.
Беше приятна среща, дори и Тошко беше тамСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Приятно се изненадах от присъствието на проповедника !
Но като цяло много слаба среща и както обикновенно много нередовни лица липсваха !?!http://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеБрейй! Какъво е това преосвещенство, дето толкова му се радвате?
Аз пък имам съмнения, че става въпрос за обикновен стедностатистически алфа-идиот с малко повече въртящ момент под капака
Comment
-
да не се въртят грешни мисли под килимявката само, защото ще бъде отлъчен от светия синод !!!http://luchi.bg/ Парапети
Comment
-
Първоначално публикувано от DiabL0 Покажи съобщениеда не се въртят грешни мисли под килимявката само, защото ще бъде отлъчен от светия синод !!!_______
146 JTD - ex
Comment
Comment