Известие

Collapse
No announcement yet.

Отпътуване за 1st Italian Track day (организация)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отпътуване за 1st Italian Track day (организация)

Варна ще ходим ли да потичаме малко по пистата, пък и да се видим с колегите от страната ???
    Аз смятам да отида да издухам малко свещите че с тез задръствания напоследък като дизел я карам на 2-3000 rpm.
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

там сме
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

И как да я смятаме организацията?
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Ми как, пак ще идеме 10 коли поотделно ... кой семеен, кой водите му изтекли и т.н.
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
          ... кой семеен, кой водите му изтекли и т.н.
          Ти не се смей , и на тебе ще ти дойде на главата някой ден .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ми не се смея, констатирам фактите от Италфест 08.
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ъп ... некой ?
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Аз аз. Ама май ще тръгвам на 22ри рано рано... много рано.
                146 Boxer 1.6 '95 с климатик

Comment

хмм ... както си решиш, но ние ще пътуваме най-вероятно на 21ви ...
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

и аз съм там
                    Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от sudo Покажи съобщение
                      Аз смятам да отида да издухам малко свещите че с тез задръствания напоследък като дизел я карам на 2-3000 rpm.
                      Ти вземи се докарай на някоя среща ,че се забравихме
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        Ти вземи се докарай на някоя среща ,че се забравихме
                        Той, sudo, е любител на извънредните... Регулярните са му скучни вече.

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Той, sudo, е любител на извънредните... Регулярните са му скучни вече.
                          Те доста такива има вече . Да не посочвам поименно ,че има едни двама зли мародери от Варна

Comment

пишете по темата де
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Имам процедурен въпрос!Понеже имам сметки за разчистване с двама трима от групата ви,останалите са поканени,кога ще си направиме сериозната част.дали на 21 вечерта или на 22.Лично за мене е по-логично на 22-ри,щото ако се почнеме на 21-ви....
                              И втори въпрос.
                              Ще си направиме ли един хубав палатков лагер.Хотелите са ясни,но и малко недостъпни за част от нас.Лично за мене са по-добре палатките.Който иска ,разбира се може да си вземе и хотел.за мене по-доброто е компания с приятели.За жените винаги ще свиеме удобни гнезденца!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X