If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2009-Преброяване,отпътуване и организация
И ние сме за петък след обяд, обачииии не знам дали можем да се включваме в колони, понеже ще има по някое време, предполагам къде Търговище. Вече сме на пюрета, каши... няма как, ще има едно междинно ядене най-вероятно на малкия човек.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
И ние сме за петък след обяд, обачииии не знам дали можем да се включваме в колони, понеже ще има по някое време, предполагам къде Търговище. Вече сме на пюрета, каши... няма как, ще има едно междинно ядене най-вероятно на малкия човек.
Търговище и при мен е закон за спиране
Ние с Вики мислим да тръгнем м/у 15 и 16:00 ако ви устройва ..
Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
е като спрете на Търговище звъннете да се запознаем пък в Събота ще се видим на Феста 0897-81-77-91 -> Иван
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Нещо решено ли е за 3-ти сутринта, всъщност кой ще пътува, Крис само ти ли си?
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
колеги и аз сум за 3-ти сутринта нека да се саберем сички от софия които ще тръгват сътринта на 3-ти на едно място и да тръгнем заедно. да ни видят немците и да завийдат от красивата наказателна колона на ИТАЛЯНЕЦА
колеги и аз сум за 3-ти сутринта нека да се саберем сички от софия които ще тръгват сътринта на 3-ти на едно място и да тръгнем заедно. да ни видят немците и да завийдат от красивата наказателна колона на ИТАЛЯНЕЦА
Кефиш ме колега определно нова порция смях ще има във форума с меннията ти. Викаш да се съберем ама ти до Варна ли ще отидеш и от там ще тръгнеш.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment