Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от срещата във Варна - 28.11.2010
Collapse
X
-
Браво , браво
Аз бях babysitter и нямаше как да дойда .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеБраво , браво
Аз бях babysitter и нямаше как да дойда .Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Това оправдание минава само ако караш бензин ПламенеНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Ей... Гледам варналии, всичките им емблеми избелели, или ги няма никакви. Феникса точно до вас, вие не се възползвате от услугите му (малко реклама). Ние РУсенци се снабдихме с лъскави емблемки. Поздрави на всички от Русенската част. Поне се събирате. Ние и това вече не правим.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеТова оправдание минава само ако караш бензин Пламене155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaivw Покажи съобщениеСиньото GTV е на женами една русичка и слаба .
Същата е колата по подписа на AUDI 1.8T в профилът ти разбрах колега.
ПоздравиLast edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 11:18.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеАз пък пих ракия и си нямах дринкенддрайв шофьор!
Не се оправдавай като ученичка .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment