Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимки от 29.10.2006
Collapse
X
-
Във Варна си станаха сериозни и редовни срещите...БРАВО...като гледам май пролетния събор на към вас ще да е...тамън да откриеме морския сезонsigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от KGBВъв Варна си станаха сериозни и редовни срещите...БРАВО...като гледам май пролетния събор на към вас ще да е...тамън да откриеме морския сезон) и аз искам пролетен във варна
а техните срещи наистина придобиха много сериозен вид, браво момчета....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от KGBВъв Варна си станаха сериозни и редовни срещите...БРАВО...като гледам май пролетния събор на към вас ще да е...тамън да откриеме морския сезон) и аз искам пролетен във варна
а техните срещи наистина придобиха много сериозен вид, браво момчета....Идеята е чудесна, мисля
Иначе относно сериозността на срещите, глей кво става като почнем да пълним паркинга на Пикадили_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
И аз мисля,че срещата мина супер!Още повече,присъствието на гостите и новите двама колеги,които се присъединиха!Започваме да увиличаваме отбора!Ставаме силни!Оттова по-добро,здраве му кажи!Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
-
Беше интер -градска среща .Имаше представители от София и моя милост с пловдивска регистрация.
За жялост колегата от Добрич вече не идва.
Агитирам , но няма мераклии за сбирки.
Но си е кеф сега ч13 италианки на паркинга. да не говорим за преобладаващото Алфовидно присъствие. Фиатите се броят на 2 пръста , а Ланчиите на 1Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
@ valjo
Вместо да беше я транспортирал до София да беше я оставил тук за ремонт. Щяхме да те уредим със сервизама сериозен
Щеше да е опитно зайче, също като как гледа индианец пишеща машина
Ама няма страшно от лятото до Нова годин можеше и да се справят с нея / не казвам коя Нова година обаче/
Не знам ама тук е трагедия със сервизитеПоложението е като индианец / ама от 1000г, а не от 18хх г/как гледа пишеща машина.Направо си е трагично.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
Comment