Известие

Collapse
No announcement yet.

Идея за благотворителност във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идея за благотворителност във Варна

Колеги,изкам да коментираме тая идея,която ви я подхвърлих вчера на срещата:можем ли да направим нужната организация,да съберем необходимите средства и да зарадваме малчугани от някое училище или социален дом за деца в нашият град, с подаръци и лакомства!Да видят и усетят красотата и силата на Италиянските возила!Още повече наближават празници!
    Подобно на това което направиха колегите рокери при закриване на техният сезон!
    http://news.ibox.bg/news/id_299036071
    Моля за коментар на тая идея!
    П.П. Аз самия съм учавствувал в такова мероприятие и знам каква е радоста на децата,как изкрят и светят детските очички!Как им се сбъдват детските мечти!
    Ако успеем тук във Варна,защо не и в други градове на България да се проведе подобна благотворителност!
    Предварително благодаря за проивения интерест към темата!
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Aз съм съгласен. А как ще се събират и предадат парите? Ти по каква схема си участвал?
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

При мен беше участие от фирма!Там нещата са по друг начин!Самия бях като един от представителите.
      Затова мисля всеки да предложи идея!

Comment

Най-добре след като съберете пари и разни други матерялни дарения - намерете си училище или дом и попитайте от какво имат нужда - после с парите купете необходимото на най-тънки цени и им го дарете. Щото ако дадете парите не се знае как ще се разходват.

П.П. Ние така направихме миналата година - може да потърсите темата
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Благодаря на BatVas за взетото отношение,и моето виждане е материална благотворителност,това от което имат нужда съгласувано и с възможностите ни,а не пари в кеш!

Comment

И аз съм ЗА. Предложете по колко пари да събираме и да мислим кои деца ще зарадваме за Коледа
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

И аз мисля, че идеята е добра.
              Alfa Romeo 155 1.8TS
              Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Едва ли ще се намери някой да е против идеята, така че трябва просто да обсъдим подробностите на следващата среща и да действаме.
                _______
                146 JTD - ex

Comment

И аз мисля,че на следващата среща докато си говорим за италианките които караме,можем и по този въпрос да решим нещо.Но дотогава пишете кое да е училището,дома или изобщо вашата идея,за да имаме и някакъв начален старт.
                  Още повече,тук във форума както виждам,не сме ние които "откриваме колелото",за което аз лично се радвам и сам щастлив,че има такива люде!
                  това имам впредвид:
                  http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... D%EE%F1%F2

Comment

Имате подкрепата и от мое лице
                    Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                    Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                    Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                    Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                    Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Днес имах възможност и посетих дом "Гаврош".Запознах се с изпълнителният директор на сдружението и с председателят на управителния съвет.Поговорихме си основно за децата и за техните нужди в осъществяването на благородното им дело.Подробности ще Ви разкажа на тази среща в неделя.
                      Ако успея ще отида и при други подобни домове,на место да се запозная с тях.Ако някой има друг дом впредвид,тук е мястото където можем да го обсъдим.Ние е сме хората,който ще решим как да постъпим и кои малчугани да зарадваме,според разбира се и нашите скромни възможности.
                      Подробности смятам да коментираме на срещите,а тук да посочваме имена на такива домове,с цел да имаме някаква ориентация.Ще съм благодарен,ако повече колеги имат отношение към темата.Ето и линк към-Сдружение "Гаврош":
                      http://www.gavroche.hit.bg/

Comment

Aз се сетих около ден след като беше минала предишната среща, че пропуснахме да обсъдим пози въпрос. Дано на тази среща сме по-сериозни и да решим нещо, че Коледа идва
                        _______
                        146 JTD - ex

Comment

Част от днешният ден беше посветен на среща в Дом за отглеждане и възпитание на деца лишени от родителски грижи(ДОВДЛРГ) "Княгиня Надежда".Намира се на ул.Кракра №2.За съжаление не потдържат сайт и в интернет неможе да се прочете повече за дома.
                          Подробности от мен на срещата!

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                            Aз съм съгласен. А как ще се събират и предадат парите? Ти по каква схема си участвал?
                            Първоначално публикувано от boian
                            И аз съм ЗА. Предложете по колко пари да събираме и да мислим кои деца ще зарадваме за Коледа
                            Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                            И аз мисля, че идеята е добра.
                            Първоначално публикувано от trustworthy
                            Едва ли ще се намери някой да е против идеята, така че трябва просто да обсъдим подробностите на следващата среща и да действаме.
                            Първоначално публикувано от KV_MANIA
                            Имате подкрепата и от мое лице
                            На 11 декември намерих време и посетих дом "Другарче"за да се получи затваряне на кръга от моя страна на посещенияна по социалните домове в нашият град.
                            Положението не е по различно от другите подобни домове!
                            Тук децата са много по малки и в дома имат нужда главно от храна!
                            На 21.12.06 в дома има подготвено тържество послучай "Коледа" и Директорката отправи покана и кам нас,ако имаме възможност да ги уважим с пресъствието си!
                            Ето снимки от вътрешният интериор на дома:

Нямаме много време и трябва по-бързо да обсъдим и да вземем решение!Чакам Вашета подкрепа!

Comment

Ами да зарадваме децата от "Другарче" . Единия вариант е да съберем примерно по 20лв или колкото решим, а другия- всеки да даде колкото има възможност. Отваряме кутията за втория вариант накрая, броим парите и купуваме от каквото имат нужда децата. Ако намерим и по един мачбокс на Алфа за малчуганите, ще е добре . Значи остава да обсъдим и кога да се видим за парите. Аз съм свободен сряда, четвъртък и петък след обяд и вечерта, и в неделя.
                              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Working...
                              X