If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз имам Огромно желание да очаствам... само да се разберем как ще се видим... и кога...че и некоя стотинка да приготва. (и 5лв да са... поне ще спя спокоино !)
Аз имам Огромно желание да очаствам... само да се разберем как ще се видим... и кога...че и некоя стотинка да приготва. (и 5лв да са... поне ще спя спокоино !)
Със Здраве !
заповядай на срещата в понеделник - 10 април в 15:30, само дето още не е ясно къде ще се поведе, ама за да научиш, следи тазитема
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ще има допълнителна среща за набиране на средствата. Днес не беше удобно. нямаше как да тръгна и да събирам пари от масата За срещата ще се разбере до 1-2 дена. Така или иначе Денислав ще може да задвижи нещата едва в началото на другата седмица. Ще напишем в тая тема кога и къде
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Емоционално бяхме повечко натоварени-"смяна на квартирата",гонка по прехода до новото място евентоално за бъдищете летни срещи Въпреки това,говорихме и по тоя въпрос-виждането е да се отложи още малко във времето,с цел да се оточнят подробностите и се създаде необходимата организация
@ Boian
в петък правим работна среща - който ще дава кинти да заповяда.
Следващата седмица понеделник или вторник правим среща с Денис и отиваме в дома за да видим на място със събраните средства какво точно ще пазарим.
След 1ви януари вече не става така лесно даряването на храна за такива домове.
Аз мойта лепта вече съм я дал на Пламен , ама мога да намина в петък. Btw: не ми се отваря нова тема, да питам: има една 166-ца 2.0TS в мобилето с варненска регистрация за 9900лв, та някой от варненската група дали има някаква информация за нея. Не мога да сложа линк, щот не знам как
Да, ама ша гори 15 градско, ша я карам по- малко и няма да ми са разбий ходовата част . Айде, стига, че осрах темата . Упс, сега видях, че имаш рожден ден. Честито, в петък ша черпиш
УТРЕ 18.45 НА ЛУЧАНО
ЗА ДА ПРИСТЪПИМ СЕРИОЗНО КЪМ ЗАДАЧАТА С НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ДЕЦАТА И ДА МОЖЕМ В ПОНЕДЕЛНИК ДА НАПРАВИМ КАЛКУЛАЦИЯТА С ДИРЕКТОРКАТА НА ДОМА.
ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!
Може и да ни почерпят по едно кафе като за рожден ден
Другото важно е, че фанелките с клубното лого са в мен и смятам утре да приключа с раздаването - бройките са ограничени.
Comment