Първоначално публикувано от trustworthy
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за среща във Варна на 02 Януари 2007
Collapse
X
-
Той филтърот е на колата. Sudo, ако имаш още лепенки за задния джам, донеси ми две, че един колега се върна от рейс и искаAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Ако има повечко ваденки за задния имайте ме и мен впредвидHyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
Honda PCX150 - 15 - The Cheapest
Comment
-
Май няма да успея да се върна. Аз съм на х."Народен Юмрук" и е много зле рнботата с изтрезняванетоАlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Първоначално публикувано от kris11...Аз съм на х."Народен Юмрук" ...В тая хижа портрети на Тато има ли още закачени по стените?
Иначе по темата, дайте сериозно да се съберем утре. Часът и мястото на срещата са известни_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Честито Ви ес членство и най-вече,честито членство на Ивайло-beer!Добре дошъл в клуба!
Утре отново около 15:10 ще съм на морска гара и оттам каляската ще ме заведе до Библиотеката!Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от mikoaspЧестито Ви ес членство и най-вече,честито членство на Ивайло-beer!Добре дошъл в клуба!
Утре отново около 15:10 ще съм на морска гара и оттам каляската ще ме заведе до Библиотеката!- тъкмо бяха въвели новите банкови IBAN кодове, когато си платих лептата
_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от mikoaspЧестито Ви ес членство и най-вече,честито членство на Ивайло-beer!Добре дошъл в клуба!
Утре отново около 15:10 ще съм на морска гара и оттам каляската ще ме заведе до Библиотеката!- тъкмо бяха въвели новите банкови IBAN кодове, когато си платих лептата
ваше момче варналийче
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjo...
емилио е първия ....евроваше момче варналийче
Аз защо трябваше да съм първия ИБАН, ма айде...
Сега като Емилио е бил първият ЕВРО-член, да не сте го цакали в евро с членския внос, ей_______
146 JTD - ex
Comment
-
Аз към 15.15ч ще съм на Морска гара. Alfa corse, вкарай един Парацетамол, един Амидофен и два Вит C и си готов. Ако не минава, една греяна ракийка ще те оправиAlfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Момчета, при мен си еба мамата работата и аз няма да мога да дойда, защото отлитам по служба на юг....такива са рисковете на живото предаване
П.С. дискусията по 'акция светлина' явно се отлага за следващата среща_______
146 JTD - ex
Comment
Comment