If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лятото до Библиотеката се слизаше през Почивка, пътя е кофти и е около 3км, но мисля че трябва да си потърсим ново място.
Със затопляне на времето тези алеи стават все по-натоварени и колона от 15-20 коли, промушващи се между плажари и други тръгнали да се разхождат си е малко гадно предвид и останалите "гъзари" с всякакви МПСта.
Освен това собственика на Библиотеката не счита за нужно да присъства на сбирките или да ни зарадва с някакво Алфа внимание.
Вариант отново Виница картинга? Други предложения?
Лятото до Библиотеката се слизаше през Почивка, пътя е кофти и е около 3км, но мисля че трябва да си потърсим ново място.
Уф там има едни бабуни дето си тътрим и стържим корема.
Минавам под ъгъл някъде 45 градуса и пак си стържем пода.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
На картинг пистата няма бира което е огромен недостатък.!Аз нямам нищо против даже и извън града да е примерно.
Някой ако се сеща за нещо подходящо,да сподели пък да видим! По отдалечените открити кръчмета едва ли са така натоварени!
Колежката с червената темпра даде едно много интересно предложение....Харамията, мисля се пада на пътя за Бургас, има си кръчме, голям паркинг....не знам, на нас ни допада по-скоро. Има само един недостатък,......... за този който няма годишна винетка ще е малко оскъпено, но иначе не е зле варианта. Освен това трябва и да се отиде да се провери има ли капацитет заведението да поеме 20-30 човека накуп.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Предложението за Харамията е доста добро. Аз ходя през ден-два да зареждам кисело мляко оттам. Места има предостатъчно, отвън и вътре. И кифтетa ще има за колегата Sudo :P
Да не говорим, че и магистралата е наблизо....
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
, айде ако не се реши до неделя, може да го решим на библиотеката. Иначе ще може и малко извънградско да се покара, а и може повече колеги от Бургас да наминат.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment