Известие

Collapse
No announcement yet.

на по сладолед в Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

10.32ч
    Денят започна както всяка нормална неделна утрин - махмурлук и главобол+2 бр аналгин -след олекване с 25 кинта при Теца .

след това път,път и пак път ,аз не помня към колко бяхме в Търново, но си ни ескортираха от входа на града та до сянката с климатик. Даваха формурата ,но аз се любувах на месните моми не на летящите булиди.
    Там поледва сбирка на фенове на култовата марка, тръпнещи да споделят преживяванията си и да обменят опит...малки ,Големи и Още По-Големи всички си бяхме доста засмени
    15.30ч
    Кюфтетата бяха готови!!!! Бирата беше подготвена имаше и ПКС.Местните моми също си бяха на ниво.Имаще м,трял за размисъл.

След хапванито ,поотпочинахме и последва задължителната разходка до Конниците и кратка почивка. Разговорите не спират и времето минава неусетно.Жегата пече яко но никои не му пука Алфа Клуба е ТуКа.

После на по кафенце в Мола /някои пиха доста Джин Фис /
    Зареждане на Машината и лека козметична намеса преди трагване.Последва и неизбежната раздяла. Търновци бяха на много много добро ниво.Благодарим ви още веднъж за топлото посрещане и гостоприемството.
    Другия път си взимамае и банските.Дани ни обеща на да ни води на басеина.
    За връщането ,а и въобще за идеята и пътуването - ОГРОМНИ Благодарности на""" МИМ""" . На прибиране в колата отзад се разви световното по МЪЛЧАНКА.Аз съм бронзовия медалист.Маниячката и другото момиче още спорят за златото. :P
    Да не забравя за Това момче е Пиянка. И колата се движи много по-добре нещо!!! Това е така защото много сме се наяли :P :P :P .
    Дано с глупавите ми писания не съм засегнал някои.
    Благодаря още веднъж на всички ви за доброто изкарване.
    Поздрави.
    каде отиваме другия път?
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
      На прибиране в колата отзад се разви световното по МЪЛЧАНКА.Аз съм бронзовия медалист.Маниячката и другото момиче още спорят за златото. :P
      Ми то не можеше да се земе думата от вас ,а и умората леко0о00о надделя.
      "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

евалата момци ще дойда и аз на ваще сбирки! е как пък нямаше една 33ка да се нарадваме....

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN
          Дани ни обеща на да ни води на басеина.
          Немате грижи носете си банските,и отиваме да се топваме в басеичето ТОгава да се порадвате по добре на търновските девеоичета
          Всичко хубаво,свърши бързо.Седяхте 5-6 часа все едно бяха 1 час,за това всичко хубаво си има начало и край,за това друг път ще дадете началото на тръгване към ВТ поздрави :P
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

ми ако някой уреди някаде за спане може и цяла нощ да поостанем
            Виж Алфата ...

Comment

Здравейте на всички! Реших се най накрая и аз да се регна тук. Та нали в неделя и аз бях част от този страхотен ден. Добре, че беше RoMeO_156_GTA, който ми помогна и да вида старата ми приятелка Alfa Mania4ka. Иначе в неделя си беше страхотно наистина, само готини хорица видях

Comment

Първоначално публикувано от Търновска_алфа_фенка
                Здравейте на всички! Реших се най накрая и аз да се регна тук. Та нали в неделя и аз бях част от този страхотен ден.
                Чакаме те в четвъртък и превоз ще уредим ако трябва

п.с.
                Бат Стенлии, пали спайдърааа
                97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Мерси ти за предложението, ще се постарая колкото мога. Жалко, че не мога да ти обещая

Comment

ееех тази младеж почна като големите - не мога, заета съм, не обещавам ...
                    Виж Алфата ...

Comment

Жалко, че не мога да ти обещая
                      Добре дошла във форума Малко си несериозна обаче Вземай пример от мен и Маниачката
                      П.С Честито - вече официално си заразена с вирус "Алфа"

А дали има вероятност да се появи спайдъра
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

odisey, нито съм заета нито нищо, проблема ми е че съм попаднала на най-либералните родители така да се каже. Иначе ще дойда без да се замисля
                        А RoMeO_156_GTA ти си от части виновникът за моята зараза

Comment

........
                          Ами остава да пишеш у форума и да следиш рубриките
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от odisey
                            ееех тази младеж почна като големите - не мога, заета съм, не обещавам ...
                            боли ме глава,ще ти звънна и куп други приказки под шипковия храст.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

[quote=RoMeO_156_GTA]
                              Първоначално публикувано от "Търновска_алфа_фенка":80a1fqvl
                              Добре дошла във форума Малко си несериозна обаче Вземай пример от мен и Маниачката

А дали има вероятност да се появи спайдъра [/quote:80a1fqvl]Вирусо не го е пипнала от мен
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ха...ха...ха!!!

[quote=virusalfa]
                                Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA
                                Първоначално публикувано от "Търновска_алфа_фенка":t94x3sb1

А дали има вероятност да се появи спайдъра
                                Вирусо не го е пипнала от мен [/quote:t94x3sb1] ...
                                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Working...
                                X