Известие

Collapse
No announcement yet.

Покана за пролетна среща в Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от crazy_dude_
    Първоначално публикувано от ZoE23
    Към края на седмицата ще видим как е времето

Дават го убу...

А дано е така послушал те оня отгоре :P
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

Колеги официаната среща на всички от форума на фиат от цяла България е на 5 и 6 април не знам как сте разбрали че е на 22 март.ето линк сами се убедете http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 93&start=0

Comment

Първоначално публикувано от fav
        Колеги официаната среща на всички от форума на фиат от цяла България е на 5 и 6 април не знам как сте разбрали че е на 22 март.ето линк сами се убедете http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 93&start=0
        На кой ФИАТ форум..вие сте ебати хората
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
        Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

е, който знае историята на нашия фиатски форум.....след като един жалък човечец затри форума ни, се направи нов и се възстанови каквото може. Новия форум завършва на .ОRG, а стария на .COM. След като човечеца видя, че хората се оправиха и направиха нов форум, банна всички модератори и пусна стария форум...та накратко това е. Сега има 2 форума Фиат . Един на Фюреро(дето завършва на .ком) и един на свободните хора(дето завършва на .орг)....Абе който му се чете във този дето завършва на .орг, има тема за кое как се случи, а в другия сме мразени и тази тема е табу....освен това там има и строг контрол на личните съобщения и всичко се проверява....все пак компа на, който е форума си е във този човечец с гръмкия ник Ферари
          п.п.
          Луда работа, вместо приятели врагове.....дано си изкарате весело в Търново, че ние се налага да пропуснем
          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
          сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Да така е...Всички които сме членове на форума на ФИАТ знаем тази история...Тъпа история. Регистриран съм от 25.10.2005 година, а имам жалките 60 поста. Просто всичко ми беше затрито при "перестройката" и сега рядко посещавам форума, за мен който си е само един в момента, този на .ОРГ. Не знам. Чудно ми е защо 2 пъти ще се събират сякаш има две марки ФИАТ. Интересно ми е на Италфеста в различни ли редици се нареждат от двата форума....Луда работа.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

наистина е много тъпа ситуация.но от време на време така се получава.

Comment

колеги кво стана някои отиде ли на 22ри ?,празника беше отменен заради смърта на двамата мъже , а коли събрахте ли се ?
                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_
                  колеги кво стана някои отиде ли на 22ри ?,празника беше отменен заради смърта на двамата мъже , а коли събрахте ли се ?
                  Виж сам ----> Албум на пролетната среща на Фиат форума

Съжалявам само че само заради един мухльо който сцепи форума има две срещи.
                  Fiat Bravo JTD105

Comment

Тази година някоя пролетна среща няма ли да има или е имало а аз не съм разбрал.

Comment

Виж в раздела за Итал Фест - там се гласи Събор
                      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Окс !

Comment

Working...
                        X