If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много приятна срещичка стана. Другия път предлагам да е в неделя, да вземем и жените на басейна да се плакнем. Че мойта жена не иска да идва сама ако няма други с които да си бъбри, та мислете по въпроса
Много приятна срещичка стана. Другия път предлагам да е в неделя, да вземем и жените на басейна да се плакнем. Че мойта жена не иска да идва сама ако няма други с които да си бъбри, та мислете по въпроса
съгласен съм. моята приятелка пък като прочете поста ти веднага каза: "браво, айде! най-накрая се сетихте!" ей сега и аз качвам снимките..
Колегата предаде отбора. Не седна при нас. М/у другото много хубава 156-ца. Поне от пръв поглед много хубава стойка колега. Поздравления!
МОЛЯ за извинение , но стана фал с един приятел и трябваше да бягам по най-бързия начин. Ще се постарая следващия път да се реванширам!
П.П. Благодаря за комплимента колега, старая се да я държа в добра форма
Alfa 156 1,6 TS ex
Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
Alfa 159 2,4 JTDm 200hp
последно басейн ще правим на 13.06 събота, нали така? а от колко часа? дайте по-рано да идем, не от 17 ми например от 14,15. макар че като гледам прогнозата за събота, може и да не стане за плаж. даже май ще вали насам..
ее аз мислех, че е за събота. ми колеги, аз заминавам в неделя за известно време за Добрич. имам изпит в събота и добре щеше да ми дойде едно басейнче след изпита, но явно ще ходя само с гаджето.
ако има желаещи за събота, може да се разберем нещо..
Comment