If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Румба,като си толкова бърз и такъв шампион,ще се пробваш тогава с моята алфа,пък случайно ако имаш в гаража и по-бърз автомобил,който да не е и алфа,ще ти изкарам специално и вектрата,имаш ми телефона,звънни,няма смисъл,да пишем фермани,като има нещо,се разбираме лице в лице,не по форуми.
P.S. Ако някой от вас,другите,които пишете в тая тема се мислите за изключително бързи,имате ми телефона,звънете,когато решите да се състезаваме.
Ае я слезте малко на земята и прочетете много хубаво постовете , че след това го обръщайте на незаконен драг рейс.... От един Италфест го обърнахте на големите гонки по улицата ... Много добре е написано за къде и кога се говореше.
Гумите бяха на 08.10.2011 който е скъсал гумите тогава скъсал ... Евала на Румен и Борката че със стокови коли се записаха и показаха повече от добри резултати ! Нито аз мога претендирам за нещо различно нито никой ... да сме се записали !
Румба,като си толкова бърз и такъв шампион,ще се пробваш тогава с моята алфа,пък случайно ако имаш в гаража и по-бърз автомобил,който да не е и алфа,ще ти изкарам специално и вектрата,.....
Eee, крайно време беше да ме захапеш. Не ми се сърди . Много добре знам, че имаш по-наточени и по-бързи коли от мен, дори мойте двете заедно не струват и на половина на една от твоите.Виж,Виж. Тук отдолу, на кого името пише, Моето, а Твоето не го виждам .
Айде на пролетния ИталДраг, не само да хабим батерийките на хапаратчетата, ами и да ни замирише на изгоряла гума! Та и теб да те има в списъците.
Абеее.... само си мерите п.....е,/чешете си езиците/ крайно време е да се съберете и да се види... кой кум , кой сват, кой на булката брат.....!съберете се ...! Междене е близко.... хронометри има....! БРЕМЕННОСТ, КАШЛИЦА И БЪРЗА АЛФА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СКРИЕШ!!!! Винаги се виждат......
Абеее.... само си мерите п.....е,/чешете си езиците/ крайно време е да се съберете и да се види... кой кум , кой сват, кой на булката брат.....!съберете се ...! Междене е близко.... хронометри има....! БРЕМЕННОСТ, КАШЛИЦА И БЪРЗА АЛФА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СКРИЕШ!!!! Винаги се виждат......
Ам че хайде де от кога чакам някой да организира нещо
Ам че хайде де от кога чакам някой да организира нещо
Ми нали организирахме , специална темичка имаше по въпроса и резултата беше 7 човека с 2 коли На Италфеста също си бяха организирали хората Че даже и без пари за тези , които не се интересуват от време
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment