Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от срещите във Велико Търново и региона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
    Днес едни си пробваха новите настройки а други изпускателната система
    На първия клип окол 1:01 се вижда дори и огън
    Муахахахах ква е таз бурия бре Преди да палиш трябва да провериш дали не е влязло някое котенце вътре
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

МИ тая бурия вече я няма Пуснах я да се продава даже
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Румба,като си толкова бърз и такъв шампион,ще се пробваш тогава с моята алфа,пък случайно ако имаш в гаража и по-бърз автомобил,който да не е и алфа,ще ти изкарам специално и вектрата,имаш ми телефона,звънни,няма смисъл,да пишем фермани,като има нещо,се разбираме лице в лице,не по форуми.
        P.S. Ако някой от вас,другите,които пишете в тая тема се мислите за изключително бързи,имате ми телефона,звънете,когато решите да се състезаваме.
        Last edited by ppitbulla; d.m.y г., 22:09.
        ALFA ROMEO Team

Comment

Ае я слезте малко на земята и прочетете много хубаво постовете , че след това го обръщайте на незаконен драг рейс.... От един Италфест го обърнахте на големите гонки по улицата ... Много добре е написано за къде и кога се говореше.

Comment

Малиииии, я върнете малко газта, че скъсахте гумите тука.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Гумите бяха на 08.10.2011 който е скъсал гумите тогава скъсал ... Евала на Румен и Борката че със стокови коли се записаха и показаха повече от добри резултати ! Нито аз мога претендирам за нещо различно нито никой ... да сме се записали !

Comment

Първоначално публикувано от ppitbulla Покажи съобщение
                Румба,като си толкова бърз и такъв шампион,ще се пробваш тогава с моята алфа,пък случайно ако имаш в гаража и по-бърз автомобил,който да не е и алфа,ще ти изкарам специално и вектрата,.....
                Eee, крайно време беше да ме захапеш. Не ми се сърди . Много добре знам, че имаш по-наточени и по-бързи коли от мен, дори мойте двете заедно не струват и на половина на една от твоите.Виж,Виж. Тук отдолу, на кого името пише, Моето, а Твоето не го виждам .

Айде на пролетния ИталДраг, не само да хабим батерийките на хапаратчетата, ами и да ни замирише на изгоряла гума! Та и теб да те има в списъците.
                sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

вятър ги вее голяма част от тези времена
                  Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
                    вятър ги вее голяма част от тези времена
                    Добре ,че ги има такива като теб и мен,че форумите да се оживят .
                    Дано да носиш на майтап.
                    Като идеш към Търново се обади да пием по лимонада
                    sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

нося няма проблем...ще изпием лимонада всичката..
                      Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

Абеее.... само си мерите п.....е,/чешете си езиците/ крайно време е да се съберете и да се види... кой кум , кой сват, кой на булката брат.....!съберете се ...! Междене е близко.... хронометри има....! БРЕМЕННОСТ, КАШЛИЦА И БЪРЗА АЛФА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СКРИЕШ!!!! Винаги се виждат......
                        Last edited by sabev_1977; d.m.y г., 22:16.

Comment

Първоначално публикувано от sabev_1977 Покажи съобщение
                          Абеее.... само си мерите п.....е,/чешете си езиците/ крайно време е да се съберете и да се види... кой кум , кой сват, кой на булката брат.....!съберете се ...! Междене е близко.... хронометри има....! БРЕМЕННОСТ, КАШЛИЦА И БЪРЗА АЛФА НЕ МОЖЕШ ДА ГИ СКРИЕШ!!!! Винаги се виждат......

Ам че хайде де от кога чакам някой да организира нещо

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                            Ам че хайде де от кога чакам някой да организира нещо
                            Ми нали организирахме , специална темичка имаше по въпроса и резултата беше 7 човека с 2 коли На Италфеста също си бяха организирали хората Че даже и без пари за тези , които не се интересуват от време
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Гледам че колегата е мераклия да покаже и той какво може

Comment

Comment

Working...
                                X