здравеите колеги да ви предлойа да направим едно сабиране вав свищова началото на другия мерец
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DiS4s7eR Покажи съобщениеПП:Моля който може да ми помогне в намирането на лепенка за задния джам Алфа ромео клуб или нещо подобно да ми драсне 1 ЛС...
Comment
-
Малко остана ... после на бала ще ти е голям кефЛепенка ще ти намерим ако искаш като тази
Ще потърся дали ми е останала и ще се разберем кога да ти я дам . От кой квартал си
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеИмам една , когато имаш път към Горна се обади да ти я дам
Утре 7:00 Ромпетрол май остава ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеМалко остана ... после на бала ще ти е голям кефЛепенка ще ти намерим ако искаш като тази
Ще потърся дали ми е останала и ще се разберем кога да ти я дам . От кой квартал си
ти така и не я залепи твойта май
Утре 7:00 Ромпетрол май остава ...
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеТи не работеше ли с Росен с Пунтото (преди дето имаше Браво) . Ще ти пратя по него
Comment
-
Първоначално публикувано от vanko Покажи съобщениепреди време работехме заедно но сега вече не, виждаме се доста често!така че ще съм ти мн благодарен за стикера.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от DiS4s7eR Покажи съобщениеrumanqska оня ден те видях на светофара на пожарнатаЛепенката на капака е СТРАШНА !!!
Пиши 1 лично ако имаш време за лепенката на задния ти джам,че искам и аз такава
Змията + 4 лепенки Alfa Romeo(отпред ,отзад и на двете задни стъкла на вратите) = 30 лв, с лепенето на "ДизАрт". Това е срещу главния вход на Математическа до кафе 'Кариби".Цвета и размера какъвто си искаш.
sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщениеГотов си
Ванко , не съм те забравил , но той Росен ти каза онази сутрин като бяхме на спасителната мисия
DiS4s7eR , намери ли си
А в Дизарт са пичове , имаме вътрешен човек от Фиат форума
Comment
-
Свищов
Първоначално публикувано от DIDO_7736 Покажи съобщениездравеите колеги да ви предлойа да направим едно сабиране вав свищова началото на другия мерецМомчето пита за Свищов! Ко шъ праим???
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment