Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
    Що не обаждате , че е имало сверка на две черни печки у четвъртък ве !?? Аз един път да не дойда ,и виж кво става !!
    Тедо ,на тебе черна точка ,нъл знаеш на срещи се ходи с пълно бойно снаражение( заредено хапаратче)!!
    Сега единия ша казва ,че бил с 1 калник назааад,пък другия -1 кола напрееед.Пък кът си има документ няма спор !!
    Айде идвай утре да те замеря Една бавна кола на газ да те бие и да я прибираш в гаража
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Айде идвай утре да те замеря Една бавна кола на газ да те бие и да я прибираш в гаража
      Айде ще ги наредим две слаби газови а печката каквото направи ....

Comment

• Ше пускам нитрото

Comment

• Айде,айде ,не се напъвай толкоз.Ша са чуем утре по пладне, кат се наспим!!
          sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Ако не ме вдигне паяка...

Comment

• http://vbox7.com/play:ae2dd1c3 , http://vbox7.com/play:d7bc3d18 , http://vbox7.com/play:1e94f954
              Айде ве клавиатурни Рацери ,ко стана ,уплашихте ли се ,да не би газстанциите да не работят у неделя ве ,нещо за газово нитро ми говорихте ,всякакви управдания са излишни пишете си по една загуба от мен за неявяване (1 на 0 )за Змията.
              Та за вчера имам 2 загуби от БМВ 525 и WV 5,( 2.0 синхро), а победите са срещу Астра ,дето нямаше загуба(Тедо ша кажи каква беше),Вектра GT,Пасат 3, и Волво старичко

Comment

• Мн. върви тоз кюмюр беееее Ще му дадем да подиша малко пропан скоро

Comment

• Ей какви са тези клипчета . За фотографа - Точно да си замина и да стане интересното . А Астрата беше OPC 2.0 160 уж и натупваше Голфа , но ще се е уплашила от змията
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                  Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                  Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Айде тази седмица може да видим печката как върви ... нищо че нямам много много 2ра Тъкмо малко да влезе във ритъм колата след 3 месеца във гаража А може и със комбиту да я пробваме

Comment

• Аз щи кажа как се оправя проблема със 2-рата

Comment

• Оооо пиленца на Баткооо (Ники и Краси)!!!Бъзикате се със стария,ааа!! Като гледам в подписите ви има по два реда подобрения(ECU REMAPEED.....), пък мойта ЗМИЯ си е СТОК на 260хилки(Без джокери,Ники и Тедо са свидетели)и ми се струва , че бая сажди ша лапате от мойте ЕКОбрикети!!!
                        Аз съм на чертата и чакам , а Вие къде сте !!!!
                        Last edited by rumanqska; d.m.y г., 10:24.

Comment

• Струва ми се, че подценяваш бензиновата италианска инж. мисъл

Не бе бате. Страх ни е и за тва се дърпаме. Ще вземеш да ни напариш, после ще ни се смеят хората.

Comment

• Страшно няма, тъкмо ша видим тез 4 магарета отгоре, дет ги имате, дъл са живи още!!!
                            Аз съм на чертата и Ви чакам!!!

Comment

• Ще ме караш сега да слагам леките джанти и да чистя багажното

Comment

• Аааа!! Какви Джанти,Какво Багажно ве!!! Нямате никви грижи,даже и Тедо ша туря до мен с пхотото!!!

Comment

Working...
                                X