Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
    Мале, тя на сол бре.. ще трябва цяла кутя 2-ра ръка да знаеш, че от 2.0 1-ва и 5-та са по дълги, та си намери от 1.8 . А майстора другия път да пуска на бенз, на газ няма да стане
    ПС Фишчетата бяха за всички от сърце (20лв неправилно паркиране, никой нямаше възражения ;p)
    Тц, на газ явно няма да стане. Другия път разтоварвам музиката, резервната гума, изпразвам газовата бутилка, инструментите махам от багажника, слагам леките джанти, до голяма нужда, 100 октана и ще идвам и аз да чупя кутия

Нема ти се дам да знаеш. Тя дни сухи тренировки ще правя за 1ва-2ра и ща сцепя
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Междене???

Тренирайте и през септември може да направим един спортен уикенд на Междене

Заговори се за гонки и се оживи раздела
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Тя дни сухи тренировки ще правя за 1ва-2ра и ща сцепя
        И накрая със дупка колкото да влезе котка

Comment

• Бал съм я. Тъкмо ще я направя. Че сега няма какво да ме накара да я сваля.

Comment

• дано не опира до там , че не е много приятно ...

Comment

• Ники ,а защо на газ ве ,се пуска. На бензин не е ли по-добре, или настройките ти са за газ
              sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Ами да ама... аз уж нямаше да се пускам после се отвори дупка да няма коли на пътя и Борис тъкмо беше на линия и направо застанах и забравих за горивото, а и бях сигурен че съм по-бърз дори и на газ защото съм карал неговата и я знам, но щоферчерто си показа уменията. Първия старт не се разбрахме и се провали. После на връщане пак хем аз давам старта той тръгна преди мен. На 1-ва почти го изравних, 2-ра не иска да влиза, той я сложи много бързо, и дръпна леко на пред. Когато сме в предвки и двамата тъкмо тръгна да напредвам спрямо него и едни бабунки ме подхварлиха и аз върнах газта и се отказах. А и трябваше той да сложи един човек при него. Ремапа не знам дали компенсира килограмите с които съм над него. Може би точно ги компенсира.... абе той беше отпред по ред причини Евала за което. Та нали знаеш? Не е важно кой ще е от ебаната страна, важно е да си в секса

После дойдоха куките... и стана весело.

П.С. Настройките ми са за 13/100 газ само градско
                Last edited by oem; d.m.y г., 13:20.

Comment

• Ами той Тедо подхвърли другия месец да се съберем 10-тина коли и да си направим Междене. Тъкмо няма бабуни и вместо 20лв за куки ще ги дадем за бензин(нафта) . Та за там всички да сте подготвени и да си направим кефа. Кво ще кажете?
                  Пс. Ники при гонка(поне за мен) 2-ра е най-важна особенно на 400м, та искам да си я ошлайфал до тогава
                  Пс 2 БТВ снощи пробвах едно аверче с прелюд 2.0 много запазен и въпреки, че на старта ми взе кола до края на 3-та бях около 2 коли пред него :Д
                  Last edited by WarsteineR; d.m.y г., 13:55.
                  Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                  ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Бате като не влиза едно нещо не влиза. Единствения начин е без връщане на газта. Ама това води или до съединител или до кутия. Едно от двете ще се предаде. Вече имам достатъчно луфт в първичния вал от такива прояви и мисля да не си правя повече експерименти с колата, че нямам време да се занимавам и с нея. Колкото толкова. Като завършим сервиза ще има време и за глупости

Comment

• Айде отново на пътя

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                      Ами той Тедо подхвърли другия месец да се съберем 10-тина коли и да си направим Междене.
                      Даммм аз съм навит но ще съм със някоя камера да ви снимам отстрани като зрител
                      Attached Files
                      Last edited by kpacuo; d.m.y г., 18:56. Основание: едит

Comment

• Ей...Красьо!!!

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                        Айде отново на пътя

Даммм аз съм навит но ще съм със някоя камера да ви снимам отстрани като зрител
                        Що бе? Тая вечер мина зад лявата ми плешка /засякох те в лявото огледало за задно виждане/ и ми се стори, че чух и клаксон с лек немски акцент! Добре беше колицата, даже блестеше...а?
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                          Що бе? Тая вечер мина зад лявата ми плешка /засякох те в лявото огледало за задно виждане/ и ми се стори, че чух и клаксон с лек немски акцент! Добре беше колицата, даже блестеше...а?
                          Ами разгледай на предната страница снимковия материял

Comment

• Дреболия!

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
                            Ами разгледай на предната страница снимковия материял
                            Аха...цената 200 камъка назад и 4 часа труд и мисля, че бате Коле ще я оправи!!!
                            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Аааа не не, друг бати я прави

Comment

• Поздрави от морето Днес пробвах алфичката много добре се държи макс спеед 217км/ч по нави ... Много съм благодарен на Ники , на Брачеда и на човека който за няма и 24часа направи така че да сме на пътя

п.п Ники последния софт е много добре бате , дори на газ минах 257км извън града със средно каране 120-130 ... само че забравих колко литра са газовите и не съм смятал разход

Comment

Working...
                                X