If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така , всичкото хубаво На Калояново не се видяхме , на Божура едвали ще се видим ..... А нали нещо се говореше на Междене ..... Че там печките хубав въздух дишат и нещо им става и откачат .... Че да ги видим пак как са )))
Снощи около петрол е станал голям удар http://tv7.bg/news/930342.html Лека пръст на момчетата.
А на всичко отгоре минах от там точно след като са се ударили, нямаше полиции линейки нищо само алфата седеше размазана отстрани и нямаше индикации, че хората са в колата и удара е станал сега. Много ми е гадно,че не спрях, но бяхме с още една кола и трябваше да се водим към леденик. Видях и персонала на петрол как отиваше към колата, но както казах по нищо не личеше, че удара тъкмо е станал. На връщане когато видях пожарни и полиции разбрах, че аз съм минал точно след като са се ударили и се надявах всички да са наред, но ето че днес отварям нета и кво да видя.. Нямам думи. Дано почиват в мир.
Довечера планираме да се видим с ОЕМ и да помогне малко с настройките на Газовата, някаква вероятност за пица в Търново към 19-20ч. След 10 мин. тръгваме от гоуемото село натам.
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Снощи около петрол е станал голям удар http://tv7.bg/news/930342.html Лека пръст на момчетата.
А на всичко отгоре минах от там точно след като са се ударили, нямаше полиции линейки нищо само алфата седеше размазана отстрани и нямаше индикации, че хората са в колата и удара е станал сега. Много ми е гадно,че не спрях, но бяхме с още една кола и трябваше да се водим към леденик. Видях и персонала на петрол как отиваше към колата, но както казах по нищо не личеше, че удара тъкмо е станал. На връщане когато видях пожарни и полиции разбрах, че аз съм минал точно след като са се ударили и се надявах всички да са наред, но ето че днес отварям нета и кво да видя.. Нямам думи. Дано почиват в мир.
Уф днес не знам колко хора ми звъняха да ме питат как съм. Като видят сива 156 и се побъркват. Жалко за момчетата иначе, но от простотия така става. Къде в града и точно там на тея бабуни са карали с над 100?
Лека им пръст на момчетата. Май колата е форумска.
Тази сутрин като чух по новините и ми стана адски кофти Излетях бързо към Петрола , за да видя да не е някое момче от нашата групичка , но не разпознах колата . Сребриста с джанти от Селеспийд като на wazzz бившата ,но нямаше номер. Доста размазана беше , особено багажника и тавана Може и доста повече от 100 км да е било ... Лека им пръст Дано да няма повече такива инциденти , а само положителни моменти
Comment