Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
Здравейте колеги,
искам да ви питам знаете ли в района дали по някоя морга има части от 147 и по-специално контролера на прозорците, че имам един проблем (При смъкване на прозорците всичко е наред. При качване на задните прозорци също всичко е наред. Обаче при качване на предните прозорци нещо отказва и ги качва с по 3 см и супер дразнещо и ми отнема примерно 20 секунди да си затворя предните прозорци) и смятам, че е от него?
Comment
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеИмаш ли опция за вдигане и смъкване на стъклата дистанционно с ключът?
Comment
-
Като започне да ми го прави същото,ги вдигам и смъквам с ключът и се оправя.При тебе щом не вдига,не знам дали ще стане,пробвай.ОЕМ-а ще ти разкаже какво да правиш ако не стане2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеКато започне да ми го прави същото,ги вдигам и смъквам с ключът и се оправя.При тебе щом не вдига,не знам дали ще стане,пробвай.ОЕМ-а ще ти разкаже какво да правиш ако не стане
Comment
-
Момчета и момичета, бяхме в габровския балкан и утре се прибираме. Мислим да останем в събота в Търново и може да се видим да пийнем по едно кафенце, или в неделя преди да тръгнем за Варна. Имам и 2-3 комплекта емблемки, така, че можем да ремонтираме фацата на някоя алфичка
Ако не успея да вляза пак, ще звънна направо на Тедо да се чуем и видим. Поздрави от басейна и наздравеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
Comment