малко мейкинг от инзвънредната среща в събота
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Велико Търново
Collapse
X
-
Браво!!!
Браво на Мим, че раздвижи малко активноста сред търновските фенове!Иначе те испозаспаха или се разболяха!
Този уникат в движение ли е вече
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTAприемате ли нови попълненияче може да имаме посещение от няколко комшии ланчисти и един алфист
Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...
EX`146 2.0 TD
EX`146 2.0 16v TS
Comment
-
Ехоооо!!!
Айде събудете се бре!Какво се умълчахте?
Абе и тъй и тъй съм ви събудил да ви питам някой няма ли желание да си монтираме сенници с TV и DVD,дето предлага колегата от Бургас!Да се съберем трима или петима за по евтинко?А... кво ще кажете?
Бат Стенли няма ли да абдейтваш с нещо ново или пълен абгрейд?...А...?
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
-
Един съвет - по добре отделно ДВД и ТВ както е при мен. Лесно се демонтира всичко което не е без значение и всяко устройство може да си работи поотделно /да си слушаш музика без да ползваш ТВ то или да си гледаш телевизия без да е нужно да седиш в колата/нещо коетп с този сенник няма как да стане
Comment
-
Лек за осветени очи!
У четвъртъко да си земете сулфацетамид-20% щот шъ си осветите дзъркелите!И защо не четете у форума в раздел "Продава" на бат Стенли темата, че хем ще я дигнете нагоре
, там има снимки ама вие с 4 гледате, а с 2 не видите
!
Comment
Comment