Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Недей бре!

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
    Теб не искам повече да те виждам ва свимка с бира Каменица!
    А бре Вирусе! Че то, ако немаме негова снимка хептем не можем го видя! Със или без бутилката , на живо го нема никакъв!
    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• хаха за колегата от враца, най-вероятно аз съм бил .. Че като видя алфа по българия и все ми се ще да ги замерим че хубава правата
      п.с. тя мойта много върви не се коси за 2-ра
      Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
      ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• то щото и мойта понавървява...
        Може да се провери официално ако си навит...

Поздрави!
        2,0 t.s.

Comment

• Големи несериозници сте бре алфисти Наложи се да изядем няколко агнета сами , без помощ .

Кажете после , че съм бил несериозен (виж снимката) Но в заведението можело да се влиза само с официални обувки
          Attached Files
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
            Теб не искам повече да те виждам ва свимка с бира Каменица!

Пиринското изчезна нещо ...от Търновските магазини
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• колега wazz нема проблеми като си по ВТ свиркай аз все съм навитак за подобни работи айде всичко най
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Ебре Алфисти !!!
                Айде да ме светнете от каде мога да си напазарувам всичко за първоначалното обслужване на новата ми Алфа 146 ? Аз съм от Горна Оряховица / онова зад баира на Арбанаси - ако не се сештате /
                Въпросчето ми е сериозно а не открих нищо полезно сварзано с В.Търново а само срешти със запивки в този град! Интересуваме също и ако имам някакви проблеми към кой сервиз да се обращам - кой разбира от нашите коли?
                От известно време живея в София но когато намеря някой свободен ден си търча по нашия край така че мисля там да си подържам колцата.Ако съм згрешил темата -Сори - кажете къде да си прочета отговорите?
                Благодаря предварително !
                Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

• Първоначално публикувано от mladen_sp Покажи съобщение
                  Ебре Алфисти !!!
                  Айде да ме светнете от каде мога да си напазарувам всичко за първоначалното обслужване на новата ми Алфа 146 ? Аз съм от Горна Оряховица / онова зад баира на Арбанаси - ако не се сештате /
                  Въпросчето ми е сериозно а не открих нищо полезно сварзано с В.Търново а само срешти със запивки в този град! Интересуваме също и ако имам някакви проблеми към кой сервиз да се обращам - кой разбира от нашите коли?
                  От известно време живея в София но когато намеря някой свободен ден си търча по нашия край така че мисля там да си подържам колцата.Ако съм згрешил темата -Сори - кажете къде да си прочета отговорите?
                  Благодаря предварително !
                  В Г.Оряховица сервиза на Филип и Цецо/братя са/ намира се до болницата!Виртуози са, но и много търсени и заети! Имат и магазин с оригинални части и масла! Тел.0887 470 870; 0887 700 709 - м/у 9.00 и 17.00часа! Абе ако дойдеш на някоя среща ще разбереш!
                  Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Благодаря ! Ще ги потърся събота или неделя.
                    Alfa 146 1.4 T.S. 99"

Comment

• !!!

Първоначално публикувано от mladen_sp Покажи съобщение
                      Благодаря ! Ще ги потърся събота или неделя.
                      В събота и неделя сервиза почива!

Comment

• Я кажете последно на крушата ли е сбирката или я преместихте, че не ми се рови да търся. Бях чел преди за ново място...ама... сега не знам къде е.

п.с. тая вечер видях колегата AlfaRomeo в Кенвелото и се направи, че не ме позна...

Колега, мое ли такова нещо?
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
                          Точно така От центъра свиваш към търговски комплекс ИСКРА и продължаваш надолу към училището Патриарх Евтимий (улица Мармарлийска) . Заведението се намира срещу ъглите на училището и парк Дружба . Ако и това не помогне на другите - по уличката на бившия битак .

Айде утре ще се видим

Ето карта към мястото
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Може!

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            ... тая вечер видях колегата AlfaRomeo в Кенвелото и се направи, че не ме позна...
                            Колега, мое ли такова нещо?

Мое, мое! Я да разбере,че някой ще гостува на Търново и веднага ще напише 10 поста и ще ги разпознае още от 10-тия километър преди Старата столица ! А нашите хора от форума нито ги посещава на сбирките , а вече разбирам, че не ги и познава!

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                              В събота и неделя сервиза почива!
                              Ти оправи ли колата бре
                              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Довечера!

Първоначално публикувано от Yon Покажи съобщение
                                Ти оправи ли колата бре
                                Да бе...предната гума била малко мека и затова ми прекъсваше! Ама ела довечера да ти обясня чалъма!

Comment

Working...
                                X