Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Mi добре,ти ела утре на Камбаната,пък ще се разберем,то 7-800 лева къде не съм ги дал
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Ееее па добре Айде чакаме те. Алфата ще запали ли?
      Надявам се да запали А ако има проблем първо на доктор и тогава напред назад

Comment

• Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
        Надявам се да запали
        Помисли над офертата ми и като се върнеш ще те чака топла и палеща от първия път
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• А бутнете някоя кола,ама хубаво я бутнете и звъннете да доида на сверка.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Ти ела да ти видим очите
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Ако скайпа не лъже си имаме рожденник , но да си признава Ако е така , честит рожден ден на Наско . Да ни е жив и здрав и от тук нататък под V6 бензин да не пада
              Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Ха честито!!!

Ей Наскооооо! Честито бре! Да си жив и здрав и хайде избирай возилото, че да направим по едно кръгчеееее...
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Айде ЧРД и от мен на WRC!! Наздраве !!
                  sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• Наско , жив и здрав и във най скоро време да купиш друг шестак
                    Наздраве !

Comment

• Еее,благодаря на всички ви за пожеланията,трогнат съм.
                      Нека всички да сме живи и здрави и да си караме на кой каквото му е на сърце.На мен на сърце ми е GT 3.2и тъй като днес съм рожденник,можеше да помислите все пак за едно скромно подаръче
                      2011 Giulietta MA-ex
                      1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Ей...ей...!

Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                        Еее,благодаря на всички ви за пожеланията,трогнат съм.
                        Нека всички да сме живи и здрави и да си караме на кой каквото му е на сърце.На мен на сърце ми е GT 3.2и тъй като днес съм рожденник,можеше да помислите все пак за едно скромно подаръче
                        Бе търсих из нета някъде GT 3.2, абе никъде не подаряват бре мааму....
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Какво 3,2 бре то той 1,6 ТС даже не иска... брех капризна му работа
                          п.с.
                          Жив и здрав Наско, ЧРД
                          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Мерси мерси бат Йон.Пък 1.6 иска,що да не иска,ако ще подаряваш няма да ти чупя хатъра
                            2011 Giulietta MA-ex
                            1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Давай му го бееее!

Бат Йон, давай му я, че и ръждясаха седалките бре!!!

Ейиии! Да се похваля! Да е жив и здрав бат Стенли! По сред нощ ми смени маркуча за високото налягане на хидравликата за рекордните 25 минути! Бе...нема грешка тоя човек! Аз не можах със спица да бръкна там, а той с тия кебапчета - де ги промуши??? Учудващо, че музиката дънеше до дупка!

Comment

• Днес докато обикалям и фокусирах едно GTV . Спрях да огледам да не е някой шестак , но видях стикер на форума После по номера се сетих , че е на колежката hell cat
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

Working...
                                X