Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще има ли някой довечера към 18:30 или ще сте по романтични вечери
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Нищо не се знае
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Баш на празника!

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Ще има ли някой довечера към 18:30 или ще сте по романтични вечери
        Нал видя,че счупих педала на газта да дойда,то па нема места...,ам поне видях червеното тракторче
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Кое ве Бат Данчо, туй дет преличало на Хюндайче ли ?
          sigpic Alfa Romeo 156 2,4 JTD"01 - 140ph "Красавицата Звяр"

Comment

• здравейте колеги аз съм от габрово и от скоро съм собственик на Алфа 156 1.8тс търся си свестен майстор който може да ми помогне че имам малки проблеми бих се радвал ако ми кажете някой клубен сервиз в търново или ме свържете с някой от форума коъто може да ми помогне

Comment

• Обади се!

Първоначално публикувано от myalfa Покажи съобщение
              здравейте колеги аз съм от габрово и от скоро съм собственик на Алфа 156 1.8тс търся си свестен майстор който може да ми помогне че имам малки проблеми бих се радвал ако ми кажете някой клубен сервиз в търново или ме свържете с някой от форума коъто може да ми помогне
              Колега обади се на телефон 0889 210 663, колегата се казва Стенли има сервиз на Беляковско шосе и кара същата алфа като твоята само че 1,6. Много е на "ТИ" с алфите и ще ти помогне!Успех!!!
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Здравейте сладури от Търново
                Утре ми се оформя едно идване към Търново, за празника. Мислим да се пуснем 2 коли (моята Алфа и един 'сутиен') и искаме да подскажете за място за спиране. Че знам по празниците там е страшно. Не е още много сигурно как и кога и с какво ще идваме, ама ще сме там :П)
                Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

• И аз утре съм там към 17ч. Дали ще има звук и светлина? Пък може да ударим някоя среща да се запознаем
                  Alfa 145 1.9 JTD `00 ЕН3345ВС
                  Alfa 145 1.9 JTD `99 ЕН6640ВН TOTALED
                  Alfa 146 1.6 Boxer `96 ЕН7645АМ Still rollin`

Comment

• Звук и светлина няма да има , просто няма къде . Вчера бях на площада пред Царевец и в момента е като бойна площадка или писта за мотокрос - пясък и багери Движението с автомобил в този район е доста затруднено . Вместо това щяло да има някакво 3D шоу покрай паметника на Асеневци - ИНФО

В големия паркинг на 5-ти корпус на университета / Старото военно училище / Данъчното и т.н. в момента има лунапарк , така че аз лично препоръчвам да се спре от стадиона нагоре и да се разходите пеша в хубавото време . Внимавайте къде спирате , че имаме лош паяк

А за сбирка попринцип има редовна днес от 18:30 в заведение Камбаната , но не гарантирам дали ще има някого и дали няма да е резервирана - Карта
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• Ко стаава ве някой ша иде ли на камбанката дофечера ве

Comment

• Мне Ма ти се гласи за гонитба, че от кога съм ти набрал да те припадна лекинко с един автовозззз
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от rumanqska Покажи съобщение
                          Ко стаава ве някой ша иде ли на камбанката дофечера ве
                          Нали знаеш че обикновено в четвъртък вечерям там... а съм решил да вечерям таа вечер.. пък и открих бирения сезон, други има няма аз съм там!
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                            Мне Ма ти се гласи за гонитба, че от кога съм ти набрал да те припадна лекинко с един автовозззз
                            Ухаа,край,отивам за семки

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:31 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                            Нали знаеш че обикновено в четвъртък вечерям там... а съм решил да вечерям таа вечер.. пък и открих бирения сезон, други има няма аз съм там!
                            Дувреее,шъ гледам и аз да мина
                            2011 Giulietta MA-ex
                            1995 155 1.8 TS 8V
                            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Павликенски Гонки
                              15 април 2012 г.
                              17:00

http://www.facebook.com/events/203158959792504/

Fiat Punto Mk1 1.2 Fire

Comment

• може и да прескоча до там , да разходя новите Матадорки

Comment

Working...
                                X