Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Lepichi
    Утре да вземем да се пораздвижим с байковете,а? Какво ще кажете? Има ли навити?
    Брат не е малко топло за баикове Малии ще се опечете като гущери
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• пазете се с баиковете днеска едно момче до колкото разбрах загина след катастрофа на бул.балгария кофти история. и кофти гледка

Comment

• Въпросното момче е мой колега автомонтьор един от най добрите в града Камен се казва виновника за инцидента девойка с два дена стаж зад волана буквално

Comment

• аман от пишман шофери не го познавам момчето но това е много нелепа смърт.

Comment

• Луда работа Камен как си замина малеелее

замисляите се как карате всички,колеги колешки и прочие !

EX`146 2.0 TD
            EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Както кажеш шефе часът и мястото на срещата са известни :P

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• понеже шефа не е писал нищо за промяна - 19:30ч. в кръчмата на гърба на супера на "Ниш" Оказа се ,че днес няма даскало и ще мога да се появя и аз
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• е аз таман съм до 19:30 на работа значи може и да доида надявам се

Comment

• Мда готина среща стана Има обаче нещо ново и ще се обяви по-късно Бати ви Любчо е No 1
                    Знамената какво ще ги правим Моето предложение е да ги оставим там и да намерим нови... Бат Стенли ти си им чорбаджията де?
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Наистина,срещатата стана много добра.Трябва да видим,Любчо там на неговата територия,да ни уреди някои мадама :P

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

• срещата и на мен много ми хареса предлагам обаче следващия пат да паркираме сичките италианки една до друга ще изглежда доста добре поне според мен но както решите това е само предложение

Comment

• Браво

Браво Кольо следваш мисълта ми !
                          Търся си Алфичката !

Comment

• Колеги, тази седмица има промяна в мястото на срещата. Значи новото заведение се намира срещу 2 -ра спирка на автобусна линия 13 в кв. Бузлуджа (Пишмана) от 19:30 (Т-образното кръстовище)
                            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Момци,масата е запазена за 19 30ч,не закъснявайте че голям наплив и да не стоят масите празни,това сериозно
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Аз също ще закаснея, защото съм до 21:00 на работа.
                                Ако се измъкна по-рано ще дойда, инак чак кам 21 ще сам там.

Comment

Working...
                                X