If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
az 6te sam tam ama kam 21:00h
Yon 6 цилиндара е пропуснали сме един.
Ами ся как ше я карате на 5 цилиндъра?
Вирусе, хората тука продават алфите и БМВ-та си купуват - шестаци няма лабо... и пари им остават даже Ама са печени и идат на срещи, кръвта вода не става
п.с
после ще трия
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Тои Бат Наско,до кога е на окена Ще ходи на среща,е тои не е ли на Созопол,малко му е далече Варна,в Бургас може да иди Иначе добре му е на него него мислите,моренце водичка хладничко Всичко тип Топ
Днес се докопах до нет и кво да видя,ейййй,сетили сте се за мене,стана ми едно тоооопло на душата .В сряда рано-рано заминавам обаче за Рила,тъй че пропускам и следващата среща,ама за сметка на това пък после цяла година шъ ви омръзне да ми гледате муцуната .Така,че споко,нито пясък съм засмукал,нито русалка мъй отвлякла......не че щях много да се дърпам :P
Бат Наско и да не забравиш да вземеш по някоя русалка на следващата среща ей
Ами ти ще доведеш ли малката Търновска Алфаманиачка?
Аз от утре съм отпуска но в рамките на форума съм , така че ако има среща съм там или направо на Рояла на Формулата при бат Стенли!
П.с. Бат Наско , удари една мастийка-русалка вместо нас
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Бат Наско донеси ни нещо бре морски От морето от Планината от където решиш,подараци да има за всички от сърце :P Приятно Искарване на планината,и умната със русалките по черноморието
Comment