Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VAN
    Един агент ми сподели, че срещите ви не вървят напоследък.Шефа не идвал. Лоша работа.
    Няма да ми хвърляте интриги у темата , че
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• 2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Yon не се сърди майтап сега .

Много съм доволен от посрещането. Даниел (AlfaRomeo) ме посрещна и се представи отлично. Тедо (Ромео 156) се присъедини малко по-късно, лекинко задремал но всичко беше перфектно.
        Без забележка.

Тедо (Ромео 156) ме документира черно на бяло и сиви отенаци

http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=11374
        Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
        Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
        Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

• Тцтц,колегата Ван как ни хвали!Браво,благодаря че намери време за нас.И се надявам,че ти хареса в нашия град.

п.с сега ние треа да идваме,към Мездра
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• А бе пичове, баш четвъртък ли избрахте за срещи? Ми тъй няма вариант да дойда на гости за по едно. Иначе кръчмата я знам - първата ми жена живееше на Филип Симидов у Пишмана...
            Fiat Tipo 1.6 twin cam 90hp, дек. '89 - красивата и добра, бяла принцеса от приказките

Comment

• Амм пич нема как,идвай по късно,ако можеш до 21 22 часа сме там.Ако неможеш в уречения час.

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Искам стикер

Абе що мълчите бре??? У четвъртъка ще шморкаме ли? Некой беше казал, че модератора е нещо лабав...май ще излезне верно! И Кики, не се офлянквай, ами ми донеси още един стикер, че за оня ще пусна рекламация у завода производител!!!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Ми ний си шморкаме бе,ама ти откъде да знаеш като не идваш,аама ха
                  2011 Giulietta MA-ex
                  1995 155 1.8 TS 8V
                  2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• Утре сме налице
                    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Някой ще идва ли събота

EX`146 2.0 TD
                      EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                        Някой ще идва ли събота
                        Какава събота бе? Да не би заради Никулден да сте сменили сбирката в събота???
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от JORDI
                          Първоначално публикувано от AlfaRomeo
                          Някой ще идва ли събота
                          Какава събота бе? Да не би заради Никулден да сте сменили сбирката в събота???
                          Ще идват гости от сф за студентския и съм запазил мяста в една кръчма и да знам някой ще идва ли,за това питам.

EX`146 2.0 TD
                          EX`146 2.0 16v TS

Comment

• 164 td

абе имам големо йелание да се сабера с истински алфисти.да ме светнете кога има сбирки около нова година и каде точно.по принцип сам от Попово и ми е близко да идвам.ако мойе разбира се
                            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Re: 164 td

Първоначално публикувано от 164 td
                              абе имам големо йелание да се сабера с истински алфисти.да ме светнете кога има сбирки около нова година и каде точно.по принцип сам от Попово и ми е близко да идвам.ако мойе разбира се
                              разбира се,че може.2-3 отговора по нагоре има карта на мястото където се събираме.Така,че заповяй пък и ако неможеш в деня който се събираме може да се обадиш и пак да се срещнем.

EX`146 2.0 TD
                              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• 164 td

ок!като си доида в булгариа ще се обадиа.само даи некви координати
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X