Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Велико Търново

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Възможно е да пропусна но манджата ще купя
    97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

• Аааа,брат ми,никво пропускане
      2011 Giulietta MA-ex
      1995 155 1.8 TS 8V
      2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

• къде сте беее,утре е четвъртък,да не забравите пак
        2011 Giulietta MA-ex
        1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Аз утре пропускам , че имам малко работа ,но за барбекюто съм на линия
          boxer вярната комбинация!!!
          Alfa Romeo 146 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от Boxer4eto Покажи съобщение
            Аз утре пропускам , че имам малко работа ,но за барбекюто съм на линия
            Ако не ти спори работата , ползвай жокер - "обади се на приятел"
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Та значи на 20-ти съм на линия

Пазаруването обаче викам да го направим сутринта от Пикадилито , че ако ги взема от фабриката няма къде да ги държа , защото ми е малък хладилника...

Comment

• Бравос,тъй ще направим.Само незнам дали няма да е по-добре да вземем да го направим на Ксилифоря,щото ако е влажно там има маси с пейки и ще има къде да седнем.Някой от нас ще отиде рано,преди другите,хем да запази място,хем да запали огън.Или да отидем пак на старото място,както кажете,щото не знам дали на Килифаревския има място за сядане или тряба на земята.Трябва да си купим и някво евтино барбекю и въглища.Мога утре да мина през практикер да видя какво има.
                Last edited by wrc; d.m.y г., 18:37.
                2011 Giulietta MA-ex
                1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Дават го дъждовно.... Най-добре би било на старото мясно но ще е студено. На Ксилифор май ще е най-добре. Де се вика ако запука дъжд може да се скрием. Има ресторант има кафене има си всичко. Само в събота трее някой да отиде по-рано да запази места на пейките. Ако вали дъжд обаче ще трее да се отложи...

Comment

• Усещам противоречие!?!?!?

Ми нали на Ксилифора има къде да се скрием? Защо трябва да се отлага,ако вали дъжд?
                    Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Споко,как ша вали,нали ще си правим барбекю.Подробностите ще ги уточним в четвъртък,тъй,че ....всички на крушата
                      Днес ходих до Практикер,има барбекю-та за 9,90лв,да зема да купа 1,Аа?

Начи последно остава на Ксилифортя,има ли някой против,А?
                      2011 Giulietta MA-ex
                      1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Значи аз утре нямам възможност да дойда но ще звънна да видим как ще я правим за събота. Ксилифор е добре така че мисля е решено

Comment

• ЗНАЧИ,събота 9,30 пред ЦБА под Практикер да напазаруваме и отиваме на Ксилифор.Само трябва някой направо да отиде горе да запази място и да запали огънче,но това ще го решим като се видим.
                          Айде,колкото повече,толкова повече,жени,деца,гаджета Боксерче,водете кой кото има.И малко гости ще си имаме.
                          2011 Giulietta MA-ex
                          1995 155 1.8 TS 8V

Comment

• Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщение
                            Само трябва някой направо да отиде горе да запази място и да запали огънче,но това ще го решим като се видим.
                            То утре го дават студено... едва ли някой друг ще се засили на пикник така че направо на ЦБА-то всичкото юнаци

Comment

• Дано вали!!!

Ако вали има шанс да дойда! Ако ли не, то имам неотложна работа! Тю...язък!Sorry!!!
                              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Не знам за вас колеги но аз си икарах великолепно,мисля че се получи едно много добро барбекю
                                boxer вярната комбинация!!!
                                Alfa Romeo 146 1.6 boxer

Comment

Working...
                                X