...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Паркиране на тревни площи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеЕми значи ще лежа в затвора, щото глоба няма да платя! Щом винаги са били, защо досега никой нищо не ми е казал. Значи и общината и полицията не са си изпълнили задължението по контрол върху наредбите си. И другото нещо-аз до тая зелена площ съм стигнал през скосена част от тротоара, която Общината е я направила, така както е пред блоковете. Защо Общината ми дава възможност да стигна до там с колата, а после казва "ама то не може"Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Dimicha Покажи съобщениеБлагодаря ти за топлите думи, колега! В едно се убедих-оплачи се на някой, и стой и гледай съчувствие-всеки те навиква и ти вика "така ти се пада". Изведнъж всички стават супер принципни. Моля, заключи темата, виждам, че имаш такива правомощия, аз си затварям устата!Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Ааа, ни мо'а повече
Съжалявам, че никой не си е направил труда да те уведоми лично колега, големи мизерници са тия значи, напълно те разбирам, изобщо не си длъжен да знаеш.
И защо по дяволите са ти "дали възможност" тия от общината, не ги е срам.
Можеш с евентуалната глоба да приемеш, че си лично уведомен
P.S. На тротоар също не ти е позволено да паркираш, чети закона, не правилника, който е някаква извадка от него.146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
Comment