If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Срещи за гр. Враца и региона се провеждат всяка 1-ва и 3-та Неделя на месеца.
Илчо остана без спирачки предния ден След малко ще пусна снимки. Е*ало си беше мамата с около 160 на влизане във Враца - пипаш педала и той пада до ламарината. Не ме питайте какво изживях
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
сутринта явно колегата wazzz е бил пред кафето на Технополис ама не бях сигурен чак сега видях номера на колата същия е . Другия път като идва да се обади
колеги аз съм от видинско но много бих искал да присъствам на следващата среща но имам една молба ако някои може да звънне по скаипа един ден по рано да си разпределя времето такава ми е работата че трябва да знам предварително. БЛАГОДАРЯ предварителноkapitanite
Илчо остана без спирачки предния ден След малко ще пусна снимки. Е*ало си беше мамата с около 160 на влизане във Враца - пипаш педала и той пада до ламарината. Не ме питайте какво изживях
айде стига се оправдава, несериозник такъв. Нали имаш 164-ката 6ти купим лада и 6те изгоним от клуба
ей хора,как сте гледам хубави срещички си организирате-продължавайте в същия дух--ПОЗДРАВИ ОТ ПЛЕВЕНСКАТА ГРУПА--ААААаа...и на онзи който беше казал по напред в форума че в Плевен положението е ТРАГИЧНО да дойде и ще стане по трагично за него уш бил от Плевен а не е дошъл един път БЕЗАВАРИЙНО КАРАНЕ МОМЧЕТА...
Comment