Известие

Collapse
No announcement yet.

145 QV-Turbo - Започна се

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Благодарение на бате Еньо сайта е упдейтнат

http://hfhpe.alfaromeo-bg.com/Bobo's145QV_turbo/
    Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Comment

Ти се хилиш ма ни се е.а м....а от шлайфане :shoking:

0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аре ве ко стаа със сайта нещо го занемарихте
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ето ви малко актуално инфо и снимки

Свършихме с портовете и почнахме горивните камери.
            Също така сме почти готови с клапаните:
            http://bobo.alfaromeo-bg.com/My_145Q...5/P4280441.JPG

П.С. За сайта надявам се че бат Еньо ще го упдейтне като намери време
            sigpic
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Абе Бобо, много са ти малки клапаните Ти сигурен ли си, че мотора ти е 2,0
              Иначе за положеният труд Много добре са изчистени
              sigpic

Comment

Абе аз съм сигурен а ти гледаш ли че 4 клапана две свещи и место за нищо друго нема как да са по големи
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Абе аз съм сигурен а ти гледаш ли че 4 клапана две свещи и место за нищо друго нема как да са по големи
                  Шегувах се колега Ясно ми е, че мястото е ограничено, а и големината на клапана, не е критерий за качествена работа и ти го знаеш това
                  sigpic

Comment

Бе то ясно че се шегуваш ма нестига че Еньо ми надува главата че са малки ми сега и ти дето вие с 155-ците 8 волтови клапаните са ви големи колкото бутала на сузуки суифт

П.С. И нали не се засягате тва е благородна завист
                    sigpic

Comment

ееее айде де аз викам до клетвата и ве4е 6те има дино тестове
                      ама аийде малко по подробно за хардуера и за контрола ... аз и преди предложих за 8В страия ТС със верига 4е по лесно се работи с него ..... тука с тая малката све6т каква е хавата ? или без нея ?
                      айде по 4евръсто 4е ми се гледа не6то интересно..... тука освен самоходна артилерийска гаубица турбо дизел по интересно няма

Comment

.... само да вметна 4е заводските фази на ТС и ВИВТ актуатора не са хи4 подходя6ти при турбиниране .... след 2000 оборота се вклу4ва актуатора на см. вал и става едно презастъпване на фазите на двата вала което хи4 не е добре за турбо.... трябва да се остави см вал на затворени фази(изклу4ен актуатор) за по бързо боостване.... абе я намерете фазите на двата вала със и без вкл актуатор..... на кви градуси отваря единия и затваря другия да видим ква е хавата.... актуатора лесно се изклу4ва като се разка4ат кабелите към него ама незнам дали ЕКУ-то няма да наби4и няква гре6ка и да влезе в някви сервизни рейжими .... не си играйте да полирате изп портове смисъл няма никакъв....само да се отстранят ръб4етата и неравностите от отливката е достатъ4но.....
                        мен сърцето ми се къса като не мога да си видя любимата

Comment

Колега нема никви ядове според предварителните проучвания дали ще имаш една две или повече свещи За фазите съм проверил никой който слага на този двигател турбо не сменя валовете и фазите За останалото бат Еньо мое да каже по компетентно А за полирането ... мани то като се почна и като сме двама маняци и си та в момента всичко е полирано сега полираме горивните камери
                          sigpic

Comment

колкото до фазите на 100%този актуатор ще влоши работата в боост режим ама вии маи не сте опрели до там

Comment

Арее тиквата е готова утре сигур ще я носиме да я закопчат и пришлайфат и почваме да сглобяваме

http://bobo.alfaromeo-bg.com/My_145Q...ng/04.05.2005/
                              sigpic

Comment

бе какво сте го захванали този актуатор бе, та Бобо не може да спи вече една седмица бе.
                                Актуатора измества вала в ниските обороти, а във високите(дето се очаква буст), все едно е изключен
                                а и да ви светна има италянски турбо мотор който си има тази системка и си бачка много добре

а сега за утре, който иска да се пробва на туниг (на чужда кола е най-лесно) да заповяда утре, но преди това да си припомни случая за Том Сойер и супер "сложната работа" за боядисването на оградата (топчета не приемам, ябълки може )
                                ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                                X