Известие

Collapse
No announcement yet.

Project 156 V6 Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

леле маико много хубава кола,колега бързо казваи кои я е правил от вътре и особено конзолата защото тази вечер няма да спя уникална е,наистина кажи къде са ти правили конзолата или ти си си я правил
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
      леле маико много хубава кола,колега бързо казваи кои я е правил от вътре и особено конзолата защото тази вечер няма да спя уникална е,наистина кажи къде са ти правили конзолата или ти си си я правил
      Абсолютно целия дизайн и въобще всичко по тази кола аз съм го мислил, но нещата който немога да направя сам ги прави майстор! Конзолата е мое дело, с помощта на приятел (вътрешния дизайн е продължение на външния)

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
      в този блок не влиза ли вал от 3.2
      рекандишънед са на смешна цена
      Принципно турбината и електроника могат да "държат на повече коне" и честно казано за целта ми трябват нови валове и гарнитура(метална), но засега не ми се занимава иначе ми се върти някаквa идея в главата, но ще видиме. Все пак ако изскочи нещо добро и е на оферта, ще съм благодарен за помощта!
      156 V6 turbo

Comment

brato vsi4ko se pravi s jelanie prosto trqbva da si razbira6

Тук пишем на кирилица!!!!!
        Last edited by drigata; d.m.y г., 17:18.

Comment

Поздравявам те колега за хубавия цялостен проект. Успехи [COLOR="Silver"]
          BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Какво става с този уникален автомобил?

Comment

След 5 годишен отпуск, отново се подготвяме за улицата
              Attached Files
              156 V6 turbo

Comment

А пък за зимата живи и здрави съм замислил нещо подобно...
                Ако има някой добър майстор, който може да го направи може да ми пратите контакт с него
                Attached Files
                156 V6 turbo

Comment

Лелее...тъкмо се чудех кое ламе е вдигнало тази тема от прахта, а то добри новини! Супер, много се радвам. Аз лично очаквам с нетърпение подобренията по бегачката
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Уредите ме плениха. Сподели Ники, как си ги напарвил ?
                    Офф топик - още съм си с твоя двигател, служи вярно и сигурно

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Уредите ме плениха. Сподели Ники, как си ги напарвил ?
                      Офф топик - още съм си с твоя двигател, служи вярно и сигурно
                      Казах ти че двигателя е почти нов
                      Уредите ги правих при едни момчета, но не си спомням как се казваше фирмата. Плазмени се водят, избираш си дизайн и те ги правят, монтират и всичко.
                      Като се сетя за името на фирмата ще кажа
                      156 V6 turbo

Comment

• Браво
                        алфа ромео 156 тс

Comment

• Не съм сигурен, но проекта може и да забоксува отново. Днес изкарах колата за пробно кръгче и установих че маслото се пълни с вода (поне така мисля аз)
                          И сега чакам един приятел тия дни да мине да погледне какво се случва, той е бога на Мицубишитата, но се надявам и с Алфите да се оправи и този път.
                          Може и да ми е необходима помощ с набавянето на някой части по мотора и най-вероятно добър майстор за шлайфане на главите, но засега само предположения
                          156 V6 turbo

Comment

• дано да няма сериозни проблеми, колата е зверска дано да даваш газ по улиците скоро !!!
                            Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd

Comment

• Няма проблем с мотора (малко е удавен в масло ) Голям филм с новия радиатор и перките, радиатора е доста по-голям и малко трудно се събира на мястото си и трябваше да се съобраза с много, дребни и дразнещи неща а пък за перките няма да говора. Алфовите не стават и трябваше да търся други, в крайна сметка тези от Омега 3.0 стават но пак цялата работа е на милиметри и трябваше сваляне, качване, рязане, лепене, нитове, пластини и т.н
                              В крайна сметка всичко е наред и след новия термо шалтер, който днеска монтирахме с едни приятелчета, колата вече има добра охладителна система.
                              Attached Files
                              156 V6 turbo

Comment

• Утре ще кача снимки, готови вече на колата че сега нямам.
                                За утре остава качване на фарове, брони и др облекло и сме готови.
                                Следват настройки на дино, полиуретан (надявам се колегата да съдейства по въпроса ) ГО и ГТП и съм готов за паркиране в гаража през зимата.
                                Засега раздутите калници остават в очакване
                                156 V6 turbo

Comment

Working...
                                X