леле маико много хубава кола,колега бързо казваи кои я е правил от вътре и особено конзолата защото тази вечер няма да спя уникална е,наистина кажи къде са ти правили конзолата или ти си си я правил
Известие
Collapse
No announcement yet.
Project 156 V6 Turbo
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениелеле маико много хубава кола,колега бързо казваи кои я е правил от вътре и особено конзолата защото тази вечер няма да спя уникална е,наистина кажи къде са ти правили конзолата или ти си си я правил
---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:19 ----------
Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщениев този блок не влиза ли вал от 3.2
рекандишънед са на смешна цена156 V6 turbo
Comment
-
Лелее...тъкмо се чудех кое ламе е вдигнало тази тема от прахта, а то добри новини! Супер, много се радвам. Аз лично очаквам с нетърпение подобренията по бегачкатаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеУредите ме плениха. Сподели Ники, как си ги напарвил ?
Офф топик - още съм си с твоя двигател, служи вярно и сигурно
Уредите ги правих при едни момчета, но не си спомням как се казваше фирмата. Плазмени се водят, избираш си дизайн и те ги правят, монтират и всичко.
Като се сетя за името на фирмата ще кажа156 V6 turbo
Comment
-
Не съм сигурен, но проекта може и да забоксува отново. Днес изкарах колата за пробно кръгче и установих че маслото се пълни с вода (поне така мисля аз)
И сега чакам един приятел тия дни да мине да погледне какво се случва, той е бога на Мицубишитата, но се надявам и с Алфите да се оправи и този път.
Може и да ми е необходима помощ с набавянето на някой части по мотора и най-вероятно добър майстор за шлайфане на главите, но засега само предположения156 V6 turbo
Comment
-
дано да няма сериозни проблеми, колата е зверска дано да даваш газ по улиците скоро !!!Alfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Няма проблем с мотора (малко е удавен в масло)
Голям филм с новия радиатор и перките, радиатора е доста по-голям и малко трудно се събира на мястото си и трябваше да се съобраза с много, дребни и дразнещи неща а пък за перките няма да говора. Алфовите не стават и трябваше да търся други, в крайна сметка тези от Омега 3.0 стават но пак цялата работа е на милиметри и трябваше сваляне, качване, рязане, лепене, нитове, пластини и т.н
В крайна сметка всичко е наред и след новия термо шалтер, който днеска монтирахме с едни приятелчета, колата вече има добра охладителна система.156 V6 turbo
Comment
-
Утре ще кача снимки, готови вече на колата че сега нямам.
За утре остава качване на фарове, брони и др облекло и сме готови.
Следват настройки на дино, полиуретан (надявам се колегата да съдейства по въпроса) ГО и ГТП и съм готов за паркиране в гаража през зимата.
Засега раздутите калници остават в очакване156 V6 turbo
Comment
Comment