Известие

Collapse
No announcement yet.

Project 156 V6 Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А от днес имам ново начинание със спирачната система и най-вече отзад. След неуспешен опит за набавяне на задни спирачни апарати от 2.4 175 к.с. и смяна на дисковете с такива от 271мм, остана вариянта за нови стокови на 256мм Zimmerman
    Attached Files
    156 V6 turbo

Comment

• Още една снимка
      Attached Files
      156 V6 turbo

Comment

• Първоначално публикувано от nkn66 Покажи съобщение
        А от днес имам ново начинание със спирачната система и най-вече отзад. След неуспешен опит за набавяне на задни спирачни апарати от 2.4 175 к.с. и смяна на дисковете с такива от 271мм, остана вариянта за нови стокови на 256мм Zimmerman
        Ами не само на посочения от теб вариант са такива задните дискове. Всички 156-ци фейслифт от 140 коня нагоре са с по-големите задни дискове.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          Ами не само на посочения от теб вариант са такива задните дискове. Всички 156-ци фейслифт от 140 коня нагоре са с по-големите задни дискове.
          Добавка Бобсън, сичкото 156 от вътрешен FL нагоре е с големите задни дискове и новите апарати 115 коня също.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Еми, като незнае човек
            156 V6 turbo

Comment

• Първоначално публикувано от nkn66 Покажи съобщение
              Еми, като незнае човек
              Па затова е форума, кажи че ти трябва, щяхме по-рано да си кажем.
              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Живи и здрави! Засега ще спира на 256мм отзад
                156 V6 turbo

Comment

• Развитие по проекта?
                  Мястото на жената е в леглото.......гола

Comment

• alfa romeo 166 2.0 TB V6

Поздравления за проекта отне ми 1 час да чета внимателно за него и най вече ме надъха това че и аз карам същия двигател на 166 модела и не ми беше ясно колко и дали въобще може да се тунингова този двигател.Доволен съм от прочетеното и надъхан да тунинговам и аз моята Алфонса ,но може би по нататъка, защото не разполагам да си призная с толкова парични средства за вмомента.
                    Да си алфист е най-голямата мания:Alfa Mito 1.4 TB,Alfa 166 TB V6 ,Alfa 164 super 2.0 T.Spark 8v, Alfa 145 1.6 T.S., Alfa 145 1.4 T.S., Alfa 145 QV 2.0 16v T.S., Alfa 156 2.0 16v T.S.,Alfa 155 1.8 T.S 8v, Alfa 155 1.8 T.S 16v

Comment

Working...
                    X