If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това скоростна кутия от Фиат купе турбо ли е?
Няма ли да има "драми" с имплантирането на тази кутия към 155-цата?
Питам само за инфо, дали не е твърде трудоемко.
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Ами ако наистина ви се намират при вас на тази цена ,направо да я купувам,щото тук при нас за ена такава искат маика си баща си кьм 500-600лв.Да не говорим че последно тьрсих за шестака 6-степенна кутия,казаха ми в ена морга 900лв.,баси и кутията братче
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
Колега то драми винаги,поне да намерим частите,пьк все някак ще ги напаснем,ако не от 1-ият,то от 2-ият или 3-ият пат ще се получат,всичко е вьпрос на желание
ooo
аз преминах през тая драма тъй че мога да помогна
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
ooo
аз преминах през тая драма тъй че мога да помогна
Ми ко я докарам и аз до там,че да сьбера частите за пьзела,може да се чуем зе някоя др. идея. М/у другото,твоя филм с кутиите го помня,беше маи бая голям ,кои знае и при мене кьв ще излезе
бе голям ама вече като си го гледал е друго
иначе ти трябват :
лоста с жилата
всички полуоски и карета
с тая паразитната и нейната стойка
по дългите носачи
и вече зависи дали ша си караш външните карета на стругар или ша сменяш шенкели....
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
бе голям ама вече като си го гледал е друго
иначе ти трябват :
лоста с жилата
всички полуоски и карета
с тая паразитната и нейната стойка
по дългите носачи
и вече зависи дали ша си караш външните карета на стругар или ша сменяш шенкели....
Ми аз сега сьм сьс шенкели от фиат купе,заради сп.апарати и дискове,дано поне тва ми е плюса, ама и вьншни карета не ми се сменят заради ABS-а,така че сигурно ще отворя работа на баи стругар да ми свьрзват полуоските с муфи Маи мноу се замечтах,още не сьм намерил кутия,а опраих другите работи
като дойдеш другият път в сервиза ме подсети да ти разкажа, че ще се вдигнат цените на кутиите.
Гоше като ти чета мненията в продава, ми се струва че имаш нужната кутия на склад
ако наистина те интересува пиши едно ЛС
П.П. с шенкели от кое(двигател) купе си?
като дойдеш другият път в сервиза ме подсети да ти разкажа, че ще се вдигнат цените на кутиите.
Гоше като ти чета мненията в продава, ми се струва че имаш нужната кутия на склад
ако наистина те интересува пиши едно ЛС
П.П. с шенкели от кое(двигател) купе си?
Карам с шенкели на купе 2000 16в а за кутиите ако имаш предвит от 2-та шестака,ената я карам ама на 145-та а другата си отиде с мотора и ела.даи един тел. на Л.С. да се чуем тия дни
Да раздвижа малко темата,днес запалих,изглежда всичко е ок.след доста работене на място,течове нямаше на нищо,но имам доста довьршителни работи а и не мога да я изкарам на тест да и видя смесите какви са,на какьв буст сьм,на тоя сняг сигуно няма да може да трьгне,а отпред е и с ени галоши......Жал ме е само за бронята,че претьрпя голямо рязане,мн. радиатори мн. неща, не мога да ги сьбера сичките боклуци,ще бьде качен и снимков материал тия дни ама от сестра ми че аз сьм скаран с тия работи
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
Comment