Известие

Collapse
No announcement yet.

Бургаските "инжове" полудяха

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бургаските "инжове" полудяха

Започвам по отдалече приказката .... Та звани ми ГСМ-а и гледам а "Радо алфа145" Дигам аз ооо патрон ко стаа? И си мисля през туи време и ми нахлуват мисли в тиквата я е прегрял някаде я се е разтропал коляновия вал нормалните неща я...... Казвам ало ? И насреща глас Филипе пали и идваи кам поморие да видиш братчеда кви ги е сатворил бреее притесних се викам по тела брат нямам гас ела ме земи не ми се марда паметника пред кащи таман сам го остаил по надолнище на писта да запали сутринта че дан закаснея за работа.... как да е радо доиде с една печка 164 зе ме отидох в гаража и щях да пометна това са снимки ...... малко папарашки ама шиба... ериксон не снима по добре

това са всичките папарашки снимки от гсм-то които успях да изкопча дано да тръгне

п.с. много е важен климатика .... в потрес е защо не бачкал ...
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

На снимки си го докарал добре,но дай и малко повече инфо де

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

ще ми се карат... 1,7 8клапана с вал от 1.5 да има по голяма камера турбината е от опел 2,0 .... не е палено още .... ще видим живот и здраве какво ще направят на вид изглежда много истинско
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

Само кажи буталата и биелите какви са
        Само това,само това
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

значи може ли и аз да попитам нещо,тва 1,7 мотора е с ход 72мм,а вие сте сложили колянов вал от 1,5 тоест 67,2 ход ,или разлика от 4,8мм,значи това ще ви е недохода ,до тук добре ,но кажете ми за бога някой от вас може ли да смята,или не знаете какво и как да смятате

1,7 мотора е на 9,5/1 сгъстяване,и от това което сте направили следва че сте го направили на 5/1,за мене лично този тунинг няма да е сполучлив,или имате намерение да направите буст от рода 3бара,ако изобщо запали ,а и с този j-троник,какво ще управлявате

моят савет е че първо трябва да посмятате или да си върнете стаерият колянов вал и да не надувате повече от 0,6бара,сменете j-троника ,сложете подобаваща електроника(мегасекурит),трябва да си сметнете дюзите щото ако оставите оригиналните ще се получи обедняване на сместа при наличието на буст и ще имате бутала които дори няма да стават за пепелници

има много за смятане преди да започнете с гаячните ключове
          145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

остави ги хората ве
            никои не се е родил научен
            зали знаеш че трябва да счупиш определен брой мотори за да се научиш как стават нещата
            най важното в такова начинание е желанието , останалото се намира в магазините
            Volvo S80 2.0 T5 180hp
            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

колега,аз не ги упреквам,а точно обратното,смятам че ще имат полза от това което съм им написал,ако се заинтерисуват на драго сърце ще помагам с каквото мога

не е ли по добре повече глави да умуват върху този проект ,и смятам че стане нещо нечувано

Comment

Жаден съм за информация относно този проект.И ако слушате дригата няма да сбъркате
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

колеги,ще ви дам няколко идеи

1-намирате блок или основните пети от 16v мотор(боксер),защото има пръскалки които охлаждат буталата от долната част(пръскат масло)

2-слагате си нормалният колянов вал,и ако толкова много държите да разедите мотора,си поръчайте двойни гарнитури(1,4мм+1,4мм),това се равнява на 8кубични см +50 кубика камера,ще падне някъде към 8/1

3- равни рънъри на изпускателният колектор

4-търсете или кажете каква е турбината за да ви дам турбо картата за нея и да видите дали ще има нужният дебит и налягане,в какви обороти искате да има буст????????

5-според турбината и нейните спецификации се изчисляват и дюзите иначе баммммммм.......

6-кулера също се смята,какво кпд

7-какво ще управлява този мотор(щото с тоя j-троник и делко-твърдо неееее)

ако ви трябва помощ свиркайте,на се срамувайте,никой не се е родил научен

ай със здраве

Comment

Е най- полсе да видим 33-ка турбо ще е интересно това зверче какво ще прави

HONDA CRX B16A1 VTEC 150 ++ HP - леко моднат

Comment

Дам!!! И аз следя с нетарпение проекта.... искаше ми се много да видя някоя 16V-ка с турбо но.... и с тази е интересно. Чудно ми е колко коня ще даде на колелата това нещо и дали ще издържи ходовата част (най-вече скоростите). Предполагам,че в този си вид ще издържи, но с едни големи дюзи и добра елактроника.... може друго ядче да стоят нещата
                      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

Колеги,има ли развитие с проекта?
                        sigpic
                        Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                        BMW E30
                        BMW E36

Comment

коментарът,ще е след като запали,чакам с нетърпение отзивите,добре,зле ,супер е мнооооу върви,праи 12 по гтк

Comment

Първоначално публикувано от drigata
                            коментарът,ще е след като запали,чакам с нетърпение отзивите,добре,зле ,супер е мнооооу върви,праи 12 по гтк
                            Дам... какво стана колеги? До каде стигна проекта, нищо неказвате? Хвърлихте рибата и ся се скатаваите. Давайте инфо че като гледам доста интерес има
                            Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                            Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

кой прав кой не аз не можах да разбера сега запали ли вече това чудуна техниката или не - айде кажете нещо повече , че само задавате и след това си мълчите - не е честно така искаме инфо
                              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                              X