If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дай да го видим тоз боксер, за гледане ли е Купе намери ли се
Абе то купето е още в процес на уговаряне,ама сьс сигорност ще е то.Иначе мотара вече сьм го сьбрал(след дьььььлго тьрсене на к. вал за 1.7),с малко по специални валове,доста подобрения по главите и друга електроника(сьс 4 блокбобини)като мисля да я карам само по дросели(става вьпрос за 33 1.7 16в. 4х4)като взема купето ще пусна снимки че сега само един мотор с кутия и кабелаци......
Като го съберете дайте да направиме една сверка със сток 16в боксер
колега ако беше дал купе от. р4 досега сверката щеше да се е състояла.не си ли размислил за някое купе обурудвано без мотор и кутия,и салон не ми трябва.ако измислиш нещо звънкаи
Оооооохххххх........много се изнервих неска след поредните преговори на това купе,(кой щал да го взима,кой бил го капарирал,друг ме плаши с прехвьрляне)абе все гледам с добрата(отиваш с парите и го питаш колко иска,а то само това,онова,разни овьртания,а уж за даване била)ама взе да ми писва вече и нещата отиват кьм колкото и да не ми се иска.Моля ви даите някоя оферта за купе на 33-ка(ако може по здраво),може и на Л.С.,а ако може и 4х4 да е било още по добре. За модераторите ,малко се извинявам че,то май малко като обява ми излезе тоя пост
купето от 33 п4 вече е налице благодарение на КРИС, проект 33 1.7 16 4х4 продължава с пълни обороти,тази седмица ГОШЕТО ще качи малко снимки и инфо по проекта.
купето от 33 п4 вече е налице благодарение на КРИС, проект 33 1.7 16 4х4 продължава с пълни обороти,тази седмица ГОШЕТО ще качи малко снимки и инфо по проекта.
Само така .Чакаме снимки и допълнителна информация!!!
Значи още ведньж благодарности на Крис за купето,утре го качвам на гредата за разтягане че е леко чукнато в десния краи,ще гледам да нащтракам малко снимки ако не отсьмнем много,м/у другото на красавицата и липсва един заден споилер,така че ако на някои му се намират в повече..........да звьнка 0886616234
Comment