Първоначално публикувано от stelt
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРОЕКТ 145 1.7 16V ТУРБОБОКСЕР
Collapse
X
-
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеМалко по работата с амортисьорите,лек напредък и новите инструменти за изработка на къстъм колектори и генерации.
и не видях монтирани новите ??Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеМалко интериор..........The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеВ горните краища, над уредите какво е предвидено да има? Иначе е станало супер. На мен мноооого отдавна ми се е въртял точно този дизайн в главата, но така и не съм мислил за реализация.
Comment
-
Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщениеЕно леко вьпросче,абе с кво го мерите тва ЕГТ
Поръчано е, пътува от Щатите...съвсем скоро ще видиш)
sigpic
Comment
-
аууууу от щатите !!.... мммммммммм155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщениес датчик и уред може би
Станало е идеално , пред погледа ти е всичко необходимо за да си запазиш мотора жив максимално време
а аз се чудя къде да ги нахакам мойте уреди и ти ми даде идеяVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщениеда бе ,ти се ебаваш
Comment
-
Много добро воланче!Брат ми има същото на неговата Астра GSI!Евала за целия проект и за всичко което си постигнал!sigpicСпортно окачване Race Land.Генерация,със спортни катализатори.Спортен фитър FK,,въздухозаборник от 328(Е46)сменен дебитомер от 328(Е46),тръба в бронята.Изпразнен багажник,(разкостен до нулата).Снимката Е30 325(192к.с) моята гордост!
Comment
Comment