Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 1.7 16V ТУРБОБОКСЕР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Квазимодо" кефи
    Принудителна ли беше разработката или подобрителна?
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• подобрителна , на стария колектор нищо му нема , по скоро
      е решил нов да си има по красив
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• аз вече му обещах като прая ремонта на банята и клозета да го викам да ми прави ВИК-то

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
          подобрителна , на стария колектор нищо му нема , по скоро
          е решил нов да си има по красив
          Тука не позна на 100% целта е и силно изследователска - има сериозна разлика м//у новия и стария основната е че единия е 4-1 а другия 4-2-1 така че ще изследваме ефектите

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
          аз вече му обещах като прая ремонта на банята и клозета да го викам да ми прави ВИК-то
          Орлин те изпревари иска висилка в спалнята
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Тука не позна на 100% целта е и силно изследователска - има сериозна разлика м//у новия и стария основната е че единия е 4-1 а другия 4-2-1 така че ще изследваме ефектите

---------- Post added at 00:20 ---------- Previous post was at 00:18 ----------

Орлин те изпревари иска висилка в спалнята
            ее да де ама на стария нищо му е нямало все пак , демек си е 100% работещ без дефекти
            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

• Явно не се изразих правилно с това принудителна
              Идеята под принудителна беше дали старата генерация не е ограничавала последващи разработки, а не да е сдала багажа.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Освен това май и по голям диаметър си използвал?
                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                  Ще очаквам с нетърпение крайното заключение от вашите опити.
                  И на мен ми е любопитно да разбера до колко теорията се покрива с практиката
                  Според теорията, има разлика в това дали колектора е 4-2-1 или 4-1, в зависимост от това, в кой оборотен диапазон търсиш подобрение на въртящия момент/мощността.

Успех с опитите!
                  AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                  Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Z:)m Покажи съобщение
                    Ще очаквам с нетърпение крайното заключение от вашите опити.
                    И на мен ми е любопитно да разбера до колко теорията се покрива с практиката
                    Според теорията, има разлика в това дали колектора е 4-2-1 или 4-1, в зависимост от това, в кой оборотен диапазон търсиш подобрение на въртящия момент/мощността.

Успех с опитите!
                    При атмосферна кола е едно ,а при турбо ,съвсем друго!!
                    145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                      При атмосферна кола е едно ,а при турбо ,съвсем друго!!
                      ... и ти си прав!

Аз нещо съм се улисал, изхождайки само от моята си гл.т. - атмосферния тунинг
                      AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                      Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Аз нещо съм се улисал, изхождайки само от моята си гл.т. - атмосферния тунинг
                        Което е сскъпа и безмисленна кауза
                        Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Което е сскъпа и безмисленна кауза
                          Колко от нещата, които човек прави през краткия си житейски път, могат да се окачествят като "смислени"?

Или както на времето един от моите професори по математически анализ отговори на въпроса - какъв е смисъла от решаването на този троен интеграл?
                          - решението на същия отне цели два учебни часа, а житеското му приложение беше неясно.
                          Отговорът:
                          -Колега, остава ви личното удовлетворение... от вашата малка победа

Добри, извини ме, че ти оспамихме темата!

Comment

Колко от нещата, които човек прави през краткия си житейски път, могат да се окачествят като "смислени"?

Или както на времето един от моите професори по математически анализ отговори на въпроса - какъв е смисъла от решаването на този троен интеграл?
                            - решението на същия отне цели два учебни часа, а житеското му приложение беше неясно.
                            Отговорът:
                            -Колега, остава ви личното удовлетворение... от вашата малка победа

Добри, извини ме, че ти оспамихме темата!
                            и аз се извинявам
                            намеквам че е време да се замислиш за сешуарене така както Добри му влезе съчмата и до ден днешен е болен тунинг болестта - боксерова турболония
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

и аз се извинявам
                              намеквам че е време да се замислиш за сешуарене така както Добри му влезе съчмата и до ден днешен е болен тунинг болестта - боксерова турболония
                              Турбокулоза се лекува само с би-турбокулоза

Comment

• Опссс,с таблото сме готови.......
                                Attached Files
                                145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Working...
                                X