Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 1.7 16V ТУРБОБОКСЕР

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Супер изглежда, кога ще е готова да я видим и на ОМВто?

Comment

• Kaто е сухо..
      145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

• Яка работа,спокойно може да минеш при дрифтаците в някоя бмв секта да им покажеш как става. Само едно питане имам,ако на по предните снимки това което минава отдолу под кардана,ако са горивопроводите , някак си от по скатано място нещо няма ли начин да се прекарат
        ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
        Alfa Romeo 145 3.0V6
        Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Гърмя си ушите с втория клип от кеф.Вече я виждам как отлепя предница. Браво!!!
          Attached Files
          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
          и делта

Comment

• Адмирации ...
            ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Викаш, Разработвате шпера...
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

• Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                Яка работа,спокойно може да минеш при дрифтаците в някоя бмв секта да им покажеш как става. Само едно питане имам,ако на по предните снимки това което минава отдолу под кардана,ако са горивопроводите , някак си от по скатано място нещо няма ли начин да се прекарат
                Оправено е Гоше,всичко е подердено.

---------- Post added at 11:01 ---------- Previous post was at 11:00 ----------

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
                Викаш, Разработвате шпера...
                Шпера,го разработвах,на осморки,чак ми се зави свят и после тествахме здравината на изпълнението,как се контролира колата и какво поведение има.

Comment

• Готов съм за 2 бара.........най после истински гарнитури и 750сс дюзички.....
                  Attached Files

Comment

• Ауууу 2 бара, е тва е истината,ма си мисля, че на тва налягане вече, ше трябва да взимаш уроци на задно
                    ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                    Alfa Romeo 145 3.0V6
                    Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

• Има ли новини тук? Дрига, скоро не си давал инфо за проекта.

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• И на мене ми е много интересно как се държи купе, правено за предно, като му се направи конверсия към задно. Има ли някакви негативи и т.н.

Comment

Working...
                        X