последни промени по клата,ЕГТ,маслен сепаратор с ойл термостат,ойл кулер.Остава тази неделя да се пренастрои на по висок буст
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРОЕКТ 145 1.7 16V ТУРБОБОКСЕР
Collapse
X
-
Колата е мапната на 0,8 бара,държи стабилни смеси в буст и е невероятно усещането
Comment
-
много ми хареса как дърпа на 0.8 , малиии
не някакъв удар в гърба а е постоянно праволинено ускорени така хем не приплъзват гумихе хем ускорява
ако има обороти и скороти 250 ще ги направи с лекотаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Снощи имаше лек тест след промените и останових ,че пълната ефективност на мотора се развива едва на 4-та и 5-та.
Тоест , от 1-ва до 3-та оборотите и свършват мигновенно,нагледно казано.Тръгваш на 1-ва,газ,прекъсвач,от там 2-ра ,газ и пак прекъсвач,от там 3-та,газзззз и пак прекъсвач и това всичкото за има нема 200м
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеПредполагам, до 100 е толкова "бавна", защото й е малко трудно да си стъпи на гумите.
След 100 обаче, вървежът е брутален!
Просто,до 2-ра колата не стъпва ,а върти до прекъсвач(а прекъсвача ще си остане така,за по сейфти)
Comment
-
Абе,кой ми е променил името на темата??????
Днес сутринта се измъчих да я търся,а то кво било.
Comment
-
14-ки,тенекийки,изтрити,хихихихихи
185/60/14
Comment
-
да ви напомня че няма токова нещо като кола 1200 кг, на предно под шест секунди в клипа.... колата ускорява за не по-малко от 8 - 8,5 сек.
една от най-бързите коли с предно е ГТВ 3.2 ... може да видите как ускорява в интернет ... а турбобоксера няма участие в нито един момент от такава гонка
с Дригата сме се пускали с моето дизелово браво като на 400 метър Дригата победи с около 10 метра разлика като на моя километраж показваше малко на 160 км а на неговия 200... а реално ч съм карал със 150 я не
а до сто бравото го отнася... значи бравото ускорява за 4 сек.... а?
я се съвземете спамери такива...
ако не се беше счупила за нещастие колата на Дригата щяхме пак да направим гонка да добиете представа за реалносттаLast edited by ne0; d.m.y г., 20:46.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Не съм и очаквал друго,освен разни злобарчета да спамят.При мен е лесно,хахахах,но ако се счупи някоя японка,малееееее.
Колата е чук,просто се случи това което очаквах,и по точно некачествено изработени гарнитури(мейт ин софия), но проблема е разрешен,с оригинални гарнитури.Даже в неделя ходихме до калояново и ми даде разход 6,7 на 100км.
А относно ускорението и времената на 400м ,не спорете ,скоро ще я засека с г-тек и ще ви кача снимков матриал.
Comment
-
-
eпа вие ако гарнитура на глава го броите за счупване на турбо бегачка ... да .. и у състезателите
то това там си е диагноза на всички коли
щото у българия само ментета а и некой хора са си внушили че от капачки за буркани могат да правят гарнитури
там е проблема че много им верваме и си патим само от това
жалко само че в бг нема свестен вносител на части и трябва да се пазарува от чужбина
а иначе за ускорение на 980 кила от 1.4 турбо само бобо може да каже за какво иде реч , аз само слухове съм чувалVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Comment
-
В неделя мапвамхме и се оказа че сме достигнали лимита на дюзите,като се има в предвид че са 307сс и по всички каталози ги дават да изкарат 211 кс при 85 дюти и 12 афр.
Повреме на настройките се останови че при 0,8 буст и над 5000 обр. сместа обеднява на 12,8 афр,а дютито на дюзите е фръкнало на 113 процента.
До 5000 няма проблем държи перфектни смеси 11,5.
Смело мога да твърдя че колата подмина очакванията ми от 200кс.
Следва смяна на инжектори с 440-ки ново препипване на смесите и требва да се ходи на дино .....вече.
Comment
Comment