Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 Touring

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нено освен спестени килограми, каква е разликата между съединителите 215мм и 230мм от 2.0ТС ? Или казано по друг начин, аз ако сложа 215мм на 2.0ТС мотор, ще загубя ли или ще спечеля ?
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

не слагай, аз го сложих щото е по-евтин, а и маховика беше поръчан за такъв, как да ти кажа приел съм го че съединителите са консуматив. Последния път на калояново бях с 230мм на има няма 4000 км и се счупи, рекорда си го датох без почти да пипам педала на съединитела , две сесии направих и така накрая се палеше само на скорост

2.0ТС определено е много по-силен мотор и се нуждае поне от 230 мм съединител
      по-лекото няма да ти даде нищо, лекия маховик си го сложих щото просто е задължителен при спортна кола, а не щото ще съм по-бърз, а и ме кефи как изглежда , стъпка-по-стъпка
      Last edited by ne0; d.m.y г., 22:45.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Благодарение на Mурджев (Mury) вече си имам нови уреди, естествено с разкостването и монтажа не мина без помощ от Данчо, Боби 33, Венци и естестено Гиги.

Сори за качеството на снимката, но съм много щастлив и благодарен, че се случи и реших да се похваля. Скоро и по-добри снимки.

Click image for larger version

Name:	Image001.jpg
Views:	1
Size:	97.3 Килобайта
ID:	2295114
        Last edited by ne0; d.m.y г., 19:58.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
          Благодарение на Mурджев (Mury) вече си имам нови уреди, естествено с разкостването и монтажа не мина без помощ от Данчо, Боби 33, Венци и естестено Гиги.

Сори за качеството на снимката, но съм много щастлив и благодарен, че се случи и реших да се похваля. Скоро и по-добри снимки.

[ATTACH]64383[/ATTACH]
          Ся остава да видиме дали ще си пълни оборотомера,че тоя много зъл нещо
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

[ATTACH]64383[/ATTACH]
            Хубаво изглежда,от какво са?
            Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
            Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
            Mercedes Benz A170 CDI FL '01
            Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              Хубаво изглежда,от какво са?
              Тайна,ако иска Нено да си каже

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

вече си имам нови уреди
                Аре са нови уреди - нали уж не си гледал уредите докато се суркаш насам натам из завойте.........
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Аре са нови уреди - нали уж не си гледал уредите докато се суркаш насам натам из завойте.........
                  Да бе ма ся оборотомера му е по средата баш пред очите,и обеща да го гледа

П.С.Упс точкущо направих 8000 мнения,бахти спамера а

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    да бе, ама сега уж колата е по-силна и ще трябва специално на Серес повече от оборотомера да се ползва, ама с великия 1.6 матор тва си е сложно. А иначе е истина че преди не виждах оборотомера от волана. Сега е съвсем друго.

Иначе уредите оставям да познаете от какво са. Ще пиша по-късно от какво са ама ми е интересно дали веднага се разпознават.
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 20:18.

Comment

не знам дали ше ми се смеят, но ми мязат на уреди от Ферари (по старичко - 355 например). Само не се връзва, че километража е до 240
                      Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 21:47.
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Абе на автомобил с висока проходимост 240 му стигат. Хи хи хи.
                        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                        sigpic

Comment

Ферари с толкова малък километраж ? Иначе подредбата и шрифта са като на конче
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

От по-малкия брат на Ферари са - Fiat Barchetta Като гледам мненията ви значи говори добре за този Фиат
                            http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._-_Cockpit.jpg
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Значи аз съм се припознал. Заприличаха ми на уреди от РАВ 4.
                              AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                              Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                              sigpic

Comment

На Рав 4 оборотомера е в ляво и е до 8 хиляди
                                П.С.
                                На стария Рав оборотомера е в средата и уредите за температура и ниво на горивото са в дясното кръгче ... но пак е до 8 хиляди . Освен да е преправен с някакво фолио ... друг вариант не виждам
                                Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 22:38.
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X