If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нено освен спестени килограми, каква е разликата между съединителите 215мм и 230мм от 2.0ТС ? Или казано по друг начин, аз ако сложа 215мм на 2.0ТС мотор, ще загубя ли или ще спечеля ?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
не слагай, аз го сложих щото е по-евтин, а и маховика беше поръчан за такъв, как да ти кажа приел съм го че съединителите са консуматив. Последния път на калояново бях с 230мм на има няма 4000 км и се счупи, рекорда си го датох без почти да пипам педала на съединитела , две сесии направих и така накрая се палеше само на скорост
2.0ТС определено е много по-силен мотор и се нуждае поне от 230 мм съединител
по-лекото няма да ти даде нищо, лекия маховик си го сложих щото просто е задължителен при спортна кола, а не щото ще съм по-бърз, а и ме кефи как изглежда , стъпка-по-стъпка
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Благодарение на Mурджев (Mury) вече си имам нови уреди, естествено с разкостването и монтажа не мина без помощ от Данчо, Боби 33, Венци и естестено Гиги.
Сори за качеството на снимката, но съм много щастлив и благодарен, че се случи и реших да се похваля. Скоро и по-добри снимки.
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Благодарение на Mурджев (Mury) вече си имам нови уреди, естествено с разкостването и монтажа не мина без помощ от Данчо, Боби 33, Венци и естестено Гиги.
Сори за качеството на снимката, но съм много щастлив и благодарен, че се случи и реших да се похваля. Скоро и по-добри снимки.
[ATTACH]64383[/ATTACH]
Ся остава да видиме дали ще си пълни оборотомера,че тоя много зъл нещо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
[ATTACH]64383[/ATTACH]
Хубаво изглежда,от какво са?
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Аре са нови уреди - нали уж не си гледал уредите докато се суркаш насам натам из завойте.........
да бе, ама сега уж колата е по-силна и ще трябва специално на Серес повече от оборотомера да се ползва, ама с великия 1.6 матор тва си е сложно. А иначе е истина че преди не виждах оборотомера от волана. Сега е съвсем друго.
Иначе уредите оставям да познаете от какво са. Ще пиша по-късно от какво са ама ми е интересно дали веднага се разпознават.
Абе на автомобил с висока проходимост 240 му стигат. Хи хи хи.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Значи аз съм се припознал. Заприличаха ми на уреди от РАВ 4.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
На Рав 4 оборотомера е в ляво и е до 8 хиляди
П.С.
На стария Рав оборотомера е в средата и уредите за температура и ниво на горивото са в дясното кръгче ... но пак е до 8 хиляди . Освен да е преправен с някакво фолио ... друг вариант не виждам
Comment