Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 145 Touring

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Не е доказано при теб или не е доказано по принцип?????
    Що спамиш бе ламер? Много ясно, че при мен.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Забрави да кажеш, че между тях правиш АНАЛИЗ...
      Щом вече прави анализ, сигурно ще доживеем и момента, в който ще си направи и ИЗВОДИ...

Comment

• Е, то грехота да не те похвали човек за постигнатите времеви резултати...... С кола с базова мощност 120 коня да дадеш трето време и то само на няколко хилядни от първия.... И туй ако не е за похвала здраве му кажи!
        Бравос!
        To combat the low atmospheric pressure ...

Comment

• Минаване на технически преглед...
          http://www.youtube.com/watch?v=qzcO5...t=HL1371403986

Comment

• Днес с Доко си поиграхме на шев и кройка... буквално..

малко снимки от днес

Click image for larger version

Name:	IMG_5537.jpg
Views:	1
Size:	98.1 Килобайта
ID:	2328082Click image for larger version

Name:	IMG_5540.jpg
Size:	96.3 Килобайта
ID:	2328083

Name:	IMG_5543.jpg
Size:	98.0 Килобайта
ID:	2328084Click image for larger version

Name:	IMG_5547.jpg
Size:	99.1 Килобайта
ID:	2328085

Name:	IMG_5548.jpg
Size:	97.8 Килобайта
ID:	2328086Click image for larger version

Name:	IMG_5556.jpg
Size:	96.6 Килобайта
ID:	2328087

Name:	IMG_5559.jpg
Size:	96.7 Килобайта
ID:	2328088Click image for larger version

Name:	IMG_5560.jpg
Size:	92.9 Килобайта
ID:	2328089

Name:	IMG_5562.jpg
Size:	94.4 Килобайта
ID:	2328090Click image for larger version

Name:	IMG_5565.jpg
Size:	97.4 Килобайта
ID:	2328091

Name:	IMG_5568.jpg
Size:	95.7 Килобайта
ID:	2328092

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• В неделя измихме колата и сме готови за Серес. Може би последното каране в 1.6 вариант, но да не казвам дума голяма. Гоним 1.33 и така

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                В неделя измихме колата и сме готови за Серес.
                А някакви други жокери, нещо олекотяване, това-онова...
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Може би последното каране в 1.6 вариант, но да не казвам дума голяма.
                  Ми да, време ти е за 1.8, все пак доста години минаха....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                    А някакви други жокери, нещо олекотяване, това-онова...
                    от доста време няма вече олекотяване, общо взето се стигна до желан от мен баланс на колата и това е. Напоследък само прибавям разни джаджи към колата. Иначе има начин да слезе под и около 900 кг без проблеми, но засега не е наложително. При положение, че Супер 1600 колите на пистата дават с малко по-добри времена от мен нещата за мен са ОК.

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                    1.8 мисля да го прескоча....
                    Last edited by ne0; d.m.y г., 16:09.

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      даа, някое 1.8 от 4С, монтирано по "правилния начин" в ПВЦ Фиатчето...
                      Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      от доста време няма вече олекотяване, общо взето се стигна до желан от мен баланс на колата и това е. Напоследък само прибавям разни джаджи към колата. Иначе има начин да слезе под и около 900 кг без проблеми, но засега не е наложително. При положение, че Супер 1600 колите на пистата дават с малко по-добри времена от мен нещата за мен са ОК.

---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:07 ----------

1.8 мисля да го прескоча....
                      Ми да, щом Мегабакелит&Поливинил 1600 се кантари със Супер 1600 и си ОК, къв е зора за 1.8...правилно, шо а се 'абиш с глупости...

Comment

от доста време няма вече олекотяване, ...
                        Ясно. Гледах някъде снимки на бронята, та си мислех, че и другите (врати, калници, капаци) са фибро...
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                          Ясно. Гледах някъде снимки на бронята, та си мислех, че и другите (врати, калници, капаци) са фибро...
                          Ми те са
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение
                            даа, някое 1.8 от 4С, монтирано по "правилния начин" в ПВЦ Фиатчето...

Ми да, щом Мегабакелит&Поливинил 1600 се кантари със Супер 1600 и си ОК, къв е зора за 1.8...правилно, шо а се 'абиш с глупости...
                            Пламене.... да ти напоня, че догодина моя кош става и той Модерн Класик и сме в една категория с мегахипер технологичното ти недоразумение... и ще сме в един клас... - първи клас

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                            в петък сме на Серес ... викам да дойдеш

Comment

И аз така викам, ама ще видим.

Comment

Пламене.... да ти напоня, че догодина моя кош става и той Модерн Класик и сме в една категория с мегахипер технологичното ти недоразумение... и ще сме в един клас... - първи клас

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:43 ----------

Какъв Модерн Класик и тем подобни банални класове...Ненко, ти и твоя кош отдавна сте в собствена лига, както казват интелигентните водещи по ДИЕМА за дъртия кухавел сър Алекс , например...
                                ...ако не беше петък, можех да скоча да ви позяпам...вземи си качи нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=d39FbJzfQTs на I-сиктира, та да видим нещо повече...

Comment

Working...
                                X