If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега ако не е проблем може да ги пуснеш,че да видим за какво става въпрос.Все се каня като ходя в Сливен да питам Християн да ме повози малко в 145-цата ама се забравям
колега ако не е проблем може да ги пуснеш,че да видим за какво става въпрос.Все се каня като ходя в Сливен да питам Християн да ме повози малко в 145-цата ама се забравям
То няма един хубав старт , по-добре не ги качвай ...
BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit
То няма един хубав старт , по-добре не ги качвай ...
Още сутринта когато дойдохме в 7:30 и и направих снимки видях задна дясна гума доста мека! Но като не те познавам лично не знаех на кой да кажа...Отделно имаше и други проблеми за жалост...но все пак е добре, поне ще имаш стимул да работиш над колата
Гледах клипчето със стартовете в сливен и ме изкефи доста,но мисля че толкова сила в една кола сам с предно-не става. Трябва Q4 задвижване иначе няма тръгване.
П.С. колата е мноого яка-поздрави
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment