Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 20V Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някои марки (като BRIDE например) имат готови релси за монтаж на техните седалки, направени за различните модели коли - от това по-културен начин за мен няма (ако можеш да си го позволиш).
    Ето за какво говоря:
    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Не е лошо това Спарко, но няма да ми се връзва много с червения интериор, а и не знам дали ще се събере в колата. Имайте предвид, че това е евридейка, а не пистова или драг бегачка - демек гоним и функционалност и дизайн.
      за събиране ще се събере , ама ти си преценяваш с интериора кое и как

---------- Post added at 14:48 ---------- Previous post was at 14:47 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Някои марки (като BRIDE например) имат готови релси за монтаж на техните седалки, направени за различните модели коли - от това по-културен начин за мен няма (ако можеш да си го позволиш).
      Ето за какво говоря:
      http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313
      от тези релси нищо не става, мойте бяха с такива и не ми изкефи и ги изхвърлих и си монтирах седалкие на оригиналните релси
      и сега си ги движа напред назах на горе и на долу
      за съжаление дясната малко я пбърках и е по висока с 1 см
      Volvo S80 2.0 T5 180hp
      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Лимита за седалка ми е макс 500 лв.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

...
          Last edited by pooh; d.m.y г., 11:42.

Comment

вярно е. Ще се ходи да Овърдрайв да седя в ОМП-то и да видим.

За уредите нещо да кажете?
            Също така попаднах на някакви уж "немски" FK седалки ама нещоооо.....

Comment

...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 11:42.

Comment

Бели са. VDO са много добър варинат ама доста скъпички идват...
                Всъщност сега като погледнах са си колкото и тези американските - около 300 лв ще ми стъпят и трите. Някакви идеи кой ги продава в БГ

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                  ...от тези релси нищо не става, мойте бяха с такива и не ми изкефи и ги изхвърлих и си монтирах седалкие на оригиналните релси...
                  Мисля, че бъркаш. По принцип всяка седалка си идва с НЯКАКВИ релси, които в най-добрия случай можеш да завариш на пода на колата... Това, което аз имах предвид са релси, произведени от производителя на седалката и направени да са plug&play в точно твоя модел кола...

Comment

...
                    Last edited by pooh; d.m.y г., 11:41.

Comment

Лимита за седалка ми е макс 500 лв.
                      Колегата ВЕТ продаваше 2 броя спарко кожени с един куп настройки и сгъващи се....черни на цвят с отвори за колани. Питай го.

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                        Аз на времето не намерих в БГ и си ги поръчах от alfisti.net.
                        Между другото Проспиид ги продават, ама излизаше по-скъпо. Не забравяй, че освен уредите ти трябват и съответните датчици за налягане и температура на маслото. Всичко излизаше към 400лв. за трите уреда и двата датчика.
                        ...ааа и подсвтката трябва да им се смени, защото е доста мижава. Ама ако стигнеш до там, имам решение (LED)
                        ами то май май на Купето датчиците са си VDO и не се налага смяна, ама най-добре Дригата да каже. Преди поръчка ще се допитвам до него

Comment

от всички уреди до сега най съм доволен от D1 spec
                          http://www.youtube.com/watch?v=7hNYiN4bkYw
                          Апекси И най добрите Defi

с китачета вече не ми се занимава а новите са фешън
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Каквато и спортна седалка да сложиш на фона на какъвто и да е салон в колата ще е с много голяма липса на "дизайн". Ако търсиш функционалност и дизайн и запазване на някакъв приличен вид потърси си предни седалки от Brera.

Относно уредите:
                            http://www.youtube.com/watch?v=Cv_Hk6HUPzU
                            Супер дизайн, доказана функционалност.
                            www.facebook.com/workshox

Comment

Заложи на оригинална спарко седалка, като ако искаш и някакво удобство гледай към Pro2000. Нови с изтекла хомологация могат да се намерят за около 450-500лв. А тук може да погледнеш малко размери http://www.sparcousa.com/resourceFiles/26.pdf
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Бели са. VDO са много добър варинат ама доста скъпички идват...
                                Всъщност сега като погледнах са си колкото и тези американските - около 300 лв ще ми стъпят и трите. Някакви идеи кой ги продава в БГ
                                Ники Спаркото от Варна предлага бели, семпли, подобни на VDO уреди и други интересни неща Боянкис, дрънни му ако искаш... уреди, сайт
                                SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                                SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                                SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
                                X