Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 20V Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

След два дни разходки мога да кажа следното:

- В Овърдрайв друсат гъби. Нямаха налични седалки OMP, които да не са корита и разликата в цената на сайта им и в магазина е 100лв + .

- В Проспийд продават една много симпатична седалка Спарко R100 черна за 480 лв, но нещо ми се струва че и тя няма да оцелее дълго време.

- Гледам в нета един модел на D2 Racing Sport който се води регулируемо корито за дрфит и адски много ме кефи, защото има метален гръб, който държи точно там къде искам.

- В проспийд имат много приятни уреди VDO на перфектни цени - между 60 и 120 лв без датчика. Остава да видя моят датчик дали се разбира с тях и ако не да си куп и датчик.

Ако някой може да ми каже кой модел е тази седалка на Д2
    Attached Files
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Колеги,

колата май ще се продава в скоро време. В момента е в сервиза за смяна на съединител, ремонт на предно окачване и предни дискове и накладки.

Цената ще е 8500 лв. Напред в темата можете да видите как и какво е сменяно по нея.

Comment

защоооо...????!!!!!
        sigpic
        powered by Extreme Service
        www.kaltsas.gr
        -insulation and building projects-

Comment

Защото от от както се роди дъщеря ми не я карам изобщо, а брат ми иска дръг тип автомобил вече. Ще видим. То вече всичко сменихме по нея, мама му стара.

Comment

брееее Адаш, таз кола я знам откак я взехте - голяма радост ви беше ама то оттогава минаха и маса години малко съжалявам, че я продаваш ... и ако имате път пак към тоя лекар за малката (това не ти го пожелавам) вземи удари един телефон

Comment

Честно казано не знам как сърце би ви дало да я продадете. Дано попадне в ценител, защото колата наистина много радва. Дано!
              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

Колеги,

колата е пусната в раздел "Продажби". Цената е 8500 лв.

Comment

Документално как седят нещата с колата, озаконена ли е с новия мотор?
                  Jet Black E46 M3
                  ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                  Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT

Comment

Не. В талона е със стария мотор и респективно на старите коне.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      Не. В талона е със стария мотор и респективно на старите коне.
                      Така реално може да се продаде само в София, за да не сменятт номерата, иначе отива на каналите, проверки и т.н.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

само за София друг начин няма ...
                        alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                        Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

Така, де... То си го пише в обявата. Сега, има начин да се оправят документите... ама не тук...

Comment

Ако има валиден технически преглед при пререгистрация в друг град не я гледат на канал, а само и слагат номерата
                            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Има напълно валиден технически преглед и платени данъци и застраховки за 2015 г.

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                                Ако има валиден технически преглед при пререгистрация в друг град не я гледат на канал, а само и слагат номерата
                                Де да ставаше така
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X