Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV 2.0 20V Turbo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Малко новини по темата - колата вече почти мина разработка и съм доста доволен. За всекидневка може да се ползва, но в задръстванията особено в тези студове разхода е . Имах известни драми докато си намеря джанти 16" с ЕТ под 30, за да не ми опират в новите спирачни апарати, но се оправих. Държа да отбележа, че шпера променя колата коренно - няма вече пилежи всеки път, няма олекване в завой, много по предвидима е... абе супер

Предстоят монтиране на допълнителните уреди за налягане и температура на маслото, но преди това трябва да се преработи централната конзола, за да ги вградя.

След това почвам интериора
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Малко новини по темата - колата вече почти мина разработка и съм доста доволен. За всекидневка може да се ползва, но в задръстванията особено в тези студове разхода е . Имах известни драми докато си намеря джанти 16" с ЕТ под 30, за да не ми опират в новите спирачни апарати, но се оправих. Държа да отбележа, че шпера променя колата коренно - няма вече пилежи всеки път, няма олекване в завой, много по предвидима е... абе супер

Предстоят монтиране на допълнителните уреди за налягане и температура на маслото, но преди това трябва да се преработи централната конзола, за да ги вградя.

След това почвам интериора
      И на мен ефекта от шпера ми хареса определено . На какъв диаметър оставихте генерацията , че аз съм пред дилема м/у 71 и 76 мм .
      BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Първоначално публикувано от hristiqn Покажи съобщение
        И на мен ефекта от шпера ми хареса определено . На какъв диаметър оставихте генерацията , че аз съм пред дилема м/у 71 и 76 мм .
        А ти 500-600кс ли ще гониш????

Генерация на 63 спокойно до над 300кс. без бекпрешър,нещо си се изсилил.
        145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

а това 71 само тръба без нищо ли? и даунпайпа ли ще ти е на 71 ??
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

...

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
            а това 71 само тръба без нищо ли? и даунпайпа ли ще ти е на 71 ??
            Засега съм я оставил на 61мм права тръба без резонатори Да не цапаме темата на колегата ...
            BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

Малко ъпдейтване на темата:

Вчера си взех колата с нова генерация на 63мм. Права тръба и последно гърне. Марката може да я каже Бобо за да не объркам нещо. Официално колата мина разработка и сега ще мога да дам повече инфо как е положението.

Скоро ще сложа клипче, но звука е феноменален.

Comment

Някакво развитие ... инфо , снимки , клипчета .....
                ALFA ROMEO GTV 2.0 TS / Punto GT3 8V / BMW 530D E60

Comment

развитие има - гръмна ми кранчето на парното и цялото табло стана в антифриз. Трагично загинаха часовника и касетофона...
                  скоро обещавам снмки и клипче защото е крайно време вече
                  Last edited by bouncer; d.m.y г., 16:26.

Comment

От вчера колата е с чип и мога да каже че е като обладана от зъм демон с много тежък запек Тва оборотомера ще напусне много скоро щото много работа му се отвори

имахме някои звукови чуденки, но ги решихме след два-три тура хвърляне на боб. Евала на Бобо, Дригата и Ненко, че ми отвориха очите за тъмната страна! Империята ще победи!

В събота ще направя снимки и клипче, въпреки че колата е на гъз и има много сериозна нужда от пребоядисване.

Тва Екстремизма е нещо много опасно

Comment

Смяташ ли да я караш на дино, за да видиш резултата в числа?
                      Ъпгрейдвано ли е нещо по железата - бутала,биели,лагери,колянов вал?
                      Колко бара пик и холд прави турбината?
                      Поздрави за яката кола! На живо да се види и чуе ще е доста по-интересно от клипчета хехе
                      Alfa Corse - Art of racing

Comment

Първоначално публикувано от kunev Покажи съобщение
                        Смяташ ли да я караш на дино, за да видиш резултата в числа?
                        Ъпгрейдвано ли е нещо по железата - бутала,биели,лагери,колянов вал?
                        Колко бара пик и холд прави турбината?
                        Поздрави за яката кола! На живо да се види и чуе ще е доста по-интересно от клипчета хехе
                        Смятам да я меря на дино, да. Двигателя е изцяло сток по карантите. Пик прави 1.5, а холд е на 1.1-1.2 бара.
                        колата има уникален звук и возия. Момчетата от Екстрийм просто са направили шедьовър. Скоро трябва да започна интериора

Comment

Това е нежното й гласче:

http://www.youtube.com/watch?v=BBEYH3l6yRU

и на открито:

http://www.youtube.com/watch?v=XmHsJp0BjQE

Last edited by bouncer; d.m.y г., 14:01.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                            Това е нежното й гласче:

http://www.youtube.com/watch?v=BBEYH3l6yRU

и на открито:

http://www.youtube.com/watch?v=XmHsJp0BjQE
                            Колата е пълен мармалад!!!Успехи и да я направите 400 коне!
                            Last edited by PE4E; d.m.y г., 21:24.
                            AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
                            AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
                            sigpic

Comment

..

Снощи я видях пред "Червило" случайно и е много готина браво на колегата!
                              Last edited by drajko145; d.m.y г., 15:51.
                              BUSHON RACING SERVICE

Comment

Колата е много добра!!! Преди малко се разминахме на ул.Добротич, и останах с много добро впечатление от звука и.
                                Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                                Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                                Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Working...
                                X