If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След известни терзания по намеренията ми да заменим хидравличната серпентина с радиатор, премествайки го в срещуположния край и след немалко ситуации тип "циганка" днес бях осенен от чудесна идея!
Действайки си по задачки, внезапно съзнанието ми бе обременено от силна мисъл за размяна местата на сегашния ми маслен с изграждащия се в момента хидравличен радиатор, а заради директния и широк въздухопоток на мястото на бай Добри му трябваха точно 2 сек. преди шеметно да вземе инженерното ми хрумване присърце...
Тези маркучи които си ги ползвал за масленото охлаждане до колко бара държат? Аз бях сложил такива до 10бара, но издържаха едва два дена... сега са със външна армировка...
Тези маркучи които си ги ползвал за масленото охлаждане до колко бара държат? Аз бях сложил такива до 10бара, но издържаха едва два дена... сега са със външна армировка...
При мен е ниско налягане колега, нема нужда от изхвърляния...
не забравяи че радиатора охлажда маслото което идва вряло и там се охлажда. Следователно единия маркуч е мн. по горещ от другия.Минал съм по тоз път вече
не забравяи че радиатора охлажда маслото което идва вряло и там се охлажда. Следователно единия маркуч е мн. по горещ от другия.Минал съм по тоз път вече
Добре е брат ми кат искаш да споделиш опит, ми звънни ми, кажи Змей тука тва е хубаво така да се направи, онова пък еди как си...вместо да разтягаме локуми у форума майна нали...?!
Преработване на генерацията от бай Добри и нови ауспуси за Змиътъ
Одисеята с радиаторите също приключи, следва тест на системите, а когато Келеша отмрази сервизо ще изприпкам за да видим, колко аджеба си може Змиътъ...
п.п. Междувременно съм се замислил за решаване проблема с малкия дебит на дюзите, който си е доста наболял...
Comment