If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
апаратите още не са монтирани но днес имах друга занимавка здобих се с една красавица АЛФА 155 1.7 Т.СПАРК нов внос в идеално състояние и наи важно че върви доста добре не съм карал толкова вървяща 155ца не знам какво е правено по нея но за 1.7 няма такова вървене.утре ще и скъсам задника.
апаратите още не са монтирани но днес имах друга занимавка здобих се с една красавица АЛФА 155 1.7 Т.СПАРК нов внос в идеално състояние и наи важно че върви доста добре не съм карал толкова вървяща 155ца не знам какво е правено по нея но за 1.7 няма такова вървене.утре ще и скъсам задника.
Честито! - 155-цата си е много кефеща Алфа. Да се пооправи времето и ще направя една разходка до Поморие с моята, да видиш как е с V6, а и аз искам да видя как се е получила 145-цата ти с 2,4 JTD
Покрай работата с окачването , се сдобих с още две 145-и . Едната е 1,9TD а другата 1,6TS.
Сега имам голям избор на окачвания .. но се чудя кое да бъде Ако някой знае нещо за тези задните OMP-a , да каже нещо.
На Серес мисля да карам с OSRAV-a.
Следващият замисъл е 1,6TS-а , да стане ТУРБО , понеже тя е била бивш състезателен автомобил от група N , купето е подготвено за такива състезателни цели .
За сега само ще използвам окачването от 1,6TS на 2,4-а за Серес .
1,9ТD е продадена вече...
и аз си мисля да я оставя 1.6 но от неиния състезателен мотор имам само главата с валовете които са коломбо беряни ,,AR.16.100.272.S. трбва само да намеря блок 1.6 и да въстановя неиния мотор,които си вървеше зверски,преди 4 год беше моя но тогава се разделх с нея по неволя,сега е отново моя и мисля да я възтановя както си беше преди.била е група, N, сега е 1.4 с главата от 1.6 абе много зле е....но ще стане супер 1600
: Ако някой знае нещо за тези задните OMP-a , да каже нещо.
Радо,аз имах такива ОМП-та и да ти кажа сравнени с Кони-то сега са в пъти по-добри като твърдост,нещо което се иска от тях и което аз все още не съм успял да постигна с кит различен от койлоувър
Comment