Известие

Collapse
No announcement yet.

ПРОЕКТ 145 2.4ЖТД до към 250++

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
    Колата е СМ(И)ЕРТ!
    Напарво цепи мрака,Браво .
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Е сега с чип ли е вече
      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

• ops

mom4eta za sajalenie 145cata mi umrq taka che ako nqkoi iska mojem da q izpolzvame za donor ..........
        ...jal mi e ama

Comment

• днес отрязоха планките на ПЛАЗМОТРОН ,утре монтирам апаратите и
          SPRINTAUTO service
          0893277773

Comment

• Утре колко неща съм ти приготвил за правене по капата Като я видиш и ти ще гледаш като емотикона
            Last edited by kodde; d.m.y г., 00:46.

Comment

• апаратите още не са монтирани но днес имах друга занимавка здобих се с една красавица АЛФА 155 1.7 Т.СПАРК нов внос в идеално състояние и наи важно че върви доста добре не съм карал толкова вървяща 155ца не знам какво е правено по нея но за 1.7 няма такова вървене.утре ще и скъсам задника.
              SPRINTAUTO service
              0893277773

Comment

• Просто е запазена Радо Стига се занимава с глупости а се хващай здраво със 145-цата. Честита придобивка btw.
                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                  апаратите още не са монтирани но днес имах друга занимавка здобих се с една красавица АЛФА 155 1.7 Т.СПАРК нов внос в идеално състояние и наи важно че върви доста добре не съм карал толкова вървяща 155ца не знам какво е правено по нея но за 1.7 няма такова вървене.утре ще и скъсам задника.
                  Честито! - 155-цата си е много кефеща Алфа. Да се пооправи времето и ще направя една разходка до Поморие с моята, да видиш как е с V6, а и аз искам да видя как се е получила 145-цата ти с 2,4 JTD
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Покрай работата с окачването , се сдобих с още две 145-и . Едната е 1,9TD а другата 1,6TS.
                    Сега имам голям избор на окачвания .. но се чудя кое да бъде Ако някой знае нещо за тези задните OMP-a , да каже нещо.
                    На Серес мисля да карам с OSRAV-a.
                    Следващият замисъл е 1,6TS-а , да стане ТУРБО , понеже тя е била бивш състезателен автомобил от група N , купето е подготвено за такива състезателни цели .
                    За сега само ще използвам окачването от 1,6TS на 2,4-а за Серес .
                    1,9ТD е продадена вече...

SPRINTAUTO service
                    0893277773

Comment

• Остави 1.6-цата атмосферка и гони лекота и респонс
                      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Колега, кефиш страшно много!!! Успех в начинанията. Интересно ми е само по 1.6-тицата какво е правено, ако не е проблем да споделиш
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• тия OMP пружини са доста твърди карам вече година и нещо отзад ми се струват мекички,но отпед са доста яки
                          alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                          alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• и аз си мисля да я оставя 1.6 но от неиния състезателен мотор имам само главата с валовете които са коломбо беряни ,,AR.16.100.272.S. трбва само да намеря блок 1.6 и да въстановя неиния мотор,които си вървеше зверски,преди 4 год беше моя но тогава се разделх с нея по неволя,сега е отново моя и мисля да я възтановя както си беше преди.била е група, N, сега е 1.4 с главата от 1.6 абе много зле е....но ще стане супер 1600
                            SPRINTAUTO service
                            0893277773

Comment

• Радоо ако ти идват много тия окачвания - знаеш ми номера

Пак насъбра една камара коли,готова ли е с ремапа вече "черната перла"
                              146 Turbo

Comment

• Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
                                : Ако някой знае нещо за тези задните OMP-a , да каже нещо.
                                Радо,аз имах такива ОМП-та и да ти кажа сравнени с Кони-то сега са в пъти по-добри като твърдост,нещо което се иска от тях и което аз все още не съм успял да постигна с кит различен от койлоувър
                                Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Comment

Working...
                                X