В не много остри(плавни) завои с висока скорост се държи по-добре от такава с 1.9,също и спира по-добре. Проблем са острите завои,бързата смяна на посоката на движение,возията и накланянето.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПРОЕКТ 145 2.4ЖТД до към 250++
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщениеаз от дизели и номера на турбини не разбирам
ти щом разбираш направи си я
Само не забравяи че тази кола аз я създадох по времето когато ти си играеше с детски колички пред блока,в момента пак ще правя такава на колегата ми по всяко време съм готов да застана на чертата.
Когато си готов излизаи и нашата ще е 145 2.4 но не с такива извънземни турбини а със стоковата.
Спама беше до тук,ще пиша пак като има резултати.Last edited by Black Power; d.m.y г., 18:18.
Comment
-
тука малко стана лисицата 100годишна лисичето 101а
блек пауър, радо е мн мн мн запознат с униджета аре малко уважение в иерархията, щото доста такива са минали от тамAlfa Romeo 145 1.9jtd ex / alfa romeo 156 2.4jtd ex / fiat coupe 1.8 16v ex / alfa romeo 156 2.4 jtd ex / alfa romeo 156sw 2.4 jtd ex / alfa romeo 145 1.9jtd ex/ alfa romeo 166 2.4jtd
Comment
-
Първоначално публикувано от seik00 Покажи съобщениетука малко стана лисицата 100годишна лисичето 101а
блек пауър, радо е мн мн мн запознат с униджета аре малко уважение в иерархията, щото доста такива са минали от там
Comment
-
www.youtube.com/watch?v=0wfBlPV0_G8
гонката е в Варна летящ от 60км на 1км200м в началото доста водех но около 800м започна да ме застига,моята беше всичко сток само с чип,тогава тъкмо бях сложил 2.4та,аудито беше 210к.с правено при тони същия ден
www.youtube.com/watch?v=FNEV0y64vOM
www.youtube.com/watch?v=gJGtacnn2DQLast edited by Rado145QV; d.m.y г., 23:24.SPRINTAUTO service
0893277773
Comment
-
Клипчетата са много тъмни и не се различава нищо... Най-големия двигател 1.9 на А3 е (АSZ)131, има 150к.с(ARL), но той не се вгражда серийно в А3 предполагам знаеш, че има постижения по над 300к.с от този двигател, което го прави най-добрия дизелов двигател за тунинг.
Оригиналното турбо на 1.9 ТДИ 131к.с(ASZ), GT1749VA е малко за 210к.с, колкото и агресивен софтуер да има. Тук при нас има такава А3-ка само че с хибридна турбина, колата е страхотия, върви много добре...
Пусни едно клипче от 0 до 100км/ч ако може
ПоздравиVW Golf 4 1.9 TDI GTI+GTB2260VK
Comment
-
Този ARL го имате за светият граал
има 300+
да има
но не и твоя
стига с чужда пита сте правили поменalfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
alfa GT selespeed Edizione sportiva
alfa GT 1.9jtd
lancia tesis 2.0 20v turbo
alfa brera 2.4 jtdm
Audi A4 cabriolet
VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
sigpic
bySpaghetti PerformanceGarage
Comment
-
Помечтайте си малко https://www.youtube.com/watch?v=XFjYYiZXsWoПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщениеТози ARL го имате за светият граал
има 300+
да има
но не и твоя
стига с чужда пита сте правили помен
Само не помня, кога за последен път ми наднича под капака, че знаеш с какви мощности ми е колата... Иначе предпочитам да казвам че е 110к.с
Ако имаш някакъв проблем, не си го избивай във форума, харесвам всякакви дизелови бегачки независимо от марката...
Към автора: Колега евала още един път за бегачката, честно казано много се кефя на такива проекти, скоро и аз съм намислил да присада такъв мотор в моята Италианска машина
ПоздравиVW Golf 4 1.9 TDI GTI+GTB2260VK
Comment
-
Първоначално публикувано от sedicivalvole Покажи съобщениеЯвно си падал от доста такива коли, за да злорадстваш така
Само не помня, кога за последен път ми наднича под капака, че знаеш с какви мощности ми е колата... Иначе предпочитам да казвам че е 110к.с
Ако имаш някакъв проблем, не си го избивай във форума, харесвам всякакви дизелови бегачки независимо от марката...
Към автора: Колега евала още един път за бегачката, честно казано много се кефя на такива проекти, скоро и аз съм намислил да присада такъв мотор в моята Италианска машина
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от sedicivalvole Покажи съобщениеКлипчетата са много тъмни и не се различава нищо... Най-големия двигател 1.9 на А3 е (АSZ)131, има 150к.с(ARL), но той не се вгражда серийно в А3 предполагам знаеш, че има постижения по над 300к.с от този двигател, което го прави най-добрия дизелов двигател за тунинг.
...Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet
Comment
Comment