Проблема не е в колегите които си изразяват мнението, а в хората които се грижат за условията и правилата на форума.Не може те да си дискутират в темата ми къде да е заврът .След това да е почистят.Прекръстят няколко пъти. И разходят из форума в рзлични раздели. Никой не ме е питал за нищо най малкото или предопредил. Да не говори че и на края вкарах друга тема в моята.Е невиждам смисъл да продължавам да си губя времето в този раздел.Така че не ме разбирайте неправилно.Уважавам мнението на колегите за действието на дифузьора.Аз имам и друга информация за параметрите му от немска фирма която го е тествала но не ми се влизаше в подробности на този етап.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Направи си сам-LOW BUDGET PERFORMANCE
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщениеПроблема не е в колегите които си изразяват мнението, а в хората които се грижат за условията и правилата на форума.Не може те да си дискутират в темата ми къде да е заврът .След това да е почистят.Прекръстят няколко пъти. И разходят из форума в рзлични раздели. Никой не ме е питал за нищо най малкото или предопредил. Да не говори че и на края вкарах друга тема в моята.Е невиждам смисъл да продължавам да си губя времето в този раздел.Така че не ме разбирайте неправилно.Уважавам мнението на колегите за действието на дифузьора.Аз имам и друга информация за параметрите му от немска фирма която го е тествала но не ми се влизаше в подробности на този етап.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Мишо, батка, и на мене ми е интересен замисъла ти. Поне накрая пусни снимки на завършения дифузьор да го видим.
Ако не, ще го показваш на живоsigpic
=== 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 ===
If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Comment
-
За съжаление това което се случи с тази тема е доста неприятно.
В тази ситуация действията на мод екипа определено не бяха адекватни и имаше сериозна липса на комуникация между модераторите.
Бих искал да се извиня от името на мод екипа. И също така бих се радвал ако автора на темата си пусне нова с развитието на проекта.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
За какво му е на Мишо да пише, ще се появят двама които искат да купят такъв спойлер и ще бъде обвинен, че е пуснал комерсиална тема.
Last edited by голямата риба; d.m.y г., 23:23.
Comment
-
споко бе то тва е идеята на форума... като тия ми ти там скайп, майп... първо се зарибяваш после ти искат пари за да пишеш у форума...
НО ЕВАЛА НА ПРУФА че се извини!!!!!
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеспоко бе то тва е идеята на форума... като тия ми ти там скайп, майп... първо се зарибяваш после ти искат пари за да пишеш у форума...
НО ЕВАЛА НА ПРУФА че се извини!!!!!
Колега сори че ти цапам темата,дано е за добро.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеЗа съжаление това което се случи с тази тема е доста неприятно.
В тази ситуация действията на мод екипа определено не бяха адекватни и имаше сериозна липса на комуникация между модераторите.
Бих искал да се извиня от името на мод екипа. И също така бих се радвал ако автора на темата си пусне нова с развитието на проекта.
Скоро ще пусна и нови снимки от работа.CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
-
Заглавието на темата е леко подвеждащо.
Това е LB Performance - LowBudgetPerformance™ --> http://www.facebook.com/pages/LB-Per...7529908?ref=ts
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
Comment