Известие

Collapse
No announcement yet.

Айде и аз с проект - 156 2,4 Jtd 136 к.с

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Много хубаво колега, но под jtdM аз разбирам 2.4 20V , а на мен ми се струва, че тая турбина е от 140 и 150 коньовите версии, щото 20V няма даунпайп.
    Eеее ай ся 2.4 20V нямала даунпайп...

Тогава тва сигурно е великденския заек а...!?
    SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
    SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
    SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Хаха да моя е точно такъв, а вътре има филтър който избуших
      AR 156 2.4 JTD 98' RED ~200 bhp - EX
      Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
      AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro

Comment

хората друго си представят под даунпайп...иначе тва кюмбе е някакъв катализатор на 20ката...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          хората друго си представят под даунпайп...иначе тва кюмбе е някакъв катализатор на 20ката...
          Точно това е заводския даунпайп на 2.4 JTDm 20V в който има вграден метален катализатор и който стоково има и в твоята кола...

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
            Точно това е заводския даунпайп на 2.4 JTDm 20V в който има вграден метален катализатор и който стоково има и в твоята кола...
            както казва един поет "я го знам бе" ....обяснявам, че хората си представят друго под даунпайп, не изтумбена 180 градуса тръба пълна с филтрирани сажди

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

както казва един поет "я го знам бе" ....обяснявам, че хората си представят друго под даунпайп, не изтумбена 180 градуса тръба пълна с филтрирани сажди
              Ако си беше напраил труда, да прочетеш в отговор на кое изказване, пък беше първоначалния ми пост, сега немаше да се налага да ни въвеждаш в дълбоките дебри на поговоро-народните Ти мъдрости...
              Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 19:00.

Comment

Ако беше си напраил труда да прочетеш в отговор на кое изказване, беше първоначалния ми пост, сега немаше да ти се налага да ни въвеждаш в дълбоките дебри на поговоро-народните ти мъдрости...
                Труда съм си го направил, мисълта ми беше, че хората не възприемат тва като даунпайп и затова казват, че нямало...

OEM & Ventura Garage

Comment

Труда съм си го направил, мисълта ми беше, че хората не възприемат тва като даунпайп и затова казват, че нямало...
                  И кои са тези хора бе мой, или може би си въобразяваш, че Боби33 незнае що е то стоков даунпайп???

Comment

И кои са тези хора бе мой, или може би си въобразяваш, че Боби33 незнае що е то стоков даунпайп???
                    Нито го знам кой е Боби33, нито нищо, при цялото ми уважение.
                    Това, което казвам е, че не изглежда като на 10 клапановите заради 2рия катализатор, ама имам чувството, че с тебе за 2 различни теми говорим...

OEM & Ventura Garage

Comment

Най-после се сдобих с двубаров Мап от Опел 1,9 CDTI 150 к.с . Мап-а се слага и на мултиджетовете 1,9 и 2,4 в алфите. Последните му три цифри са 437 и изглежда така http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...BwPWhqXXsF.JPG
                      С четири пина е и иска преправяне няма как .
                      П.С Нагара с какво е най-добре да го почистя, за да не скапя сензора?

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                        Най-после се сдобих с двубаров Мап от Опел 1,9 CDTI 150 к.с . Мап-а се слага и на мултиджетовете 1,9 и 2,4 в алфите. Последните му три цифри са 437 и изглежда така http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1...BwPWhqXXsF.JPG
                        С четири пина е и иска преправяне няма как .
                        П.С Нагара с какво е най-добре да го почистя, за да не скапя сензора?
                        И на теб ще ти се наложи, да миниш по вече, добре утъпкания път на дизел тунинга явнооо...
                        Въпросния двубаров мап е с абривиатура (0 281 002 437), а снимката ти е директно от бай ти Русенския дизел рацер...

Ако си запушил ЕГР-а и нагара на мап-а е в малки граници, това не е абсолютно никакъв проблем за него...

Иначе мап сензора изглежда така и върши чудна работа:

Comment

Да, колега така е Благодарско и на Роман че ми помогна да го открия

Comment

Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщение
                            Да, колега така е Благодарско и на Роман че ми помогна да го открия
                            Търси още един че съм започнал едно малко проектче
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Много се превъзбуждате,обърнахте го на чат рум.

Намалете темпото на чата ,той е в друг раздел,ако изкате да ви преместя там???
                              145 1,7 16v turbo http://www.youtube.com/watch?v=QP5CtDmTIpc

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
                                Много се превъзбуждате,обърнахте го на чат рум.

Намалете темпото на чата ,той е в друг раздел,ако изкате да ви преместя там???
                                Не че ти коментирам работата ама "заключи" още една доста полезна за много хора тема.

п.с.
                                Дойде ли адаш кулера да го мятаме? Хайде че ми се върти още нещо за твоята бегачка в главата
                                sigpic
                                Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                                Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Working...
                                X